Сигурност – за бели, или черни дни?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Владимир КаролевДържавна власт, която с най-многолюдната полиция в мирна Европа, не може да гарантира, че ще намери кой ти е счупил джама или отмъкнал телевизора посред бял ден, не е в състояние да гарантира каквото и да е за пенсионно осигуряване.

И най-малкото да гарантира, че след 60 години някой ще получава някаква точно определена пенсия, ако дотогава е изливал парите си в общата продънена каца. Държавата е хубаво да започне да си върши основните задължения като опазване на живота и сигурността на гражданите, преди да започне да се изживява като осигурител, застраховател, инвеститор, строител, меценат или мениджър на спортни отбори.

 

Село ВърбовоВ тази къща, във видинското село Върбово, живее жена от ромски произход, болна от диабет, с ампутирани два крака и една ръка. С мъжа си са безработни и живеят от помощите, които получават за шестте си деца. Жената е бременна със седмо в момента. Следващият път си помислете добре, когато гласувате за социална политика. Много е вероятно вие да се окажете от страната на плащащите, а не на получаващите и вашите пари да създадат филми на ужасите като този.

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.