ЛЕКА ПОЛЕКА ИСТИНАТА ЗА ДРАМАТА С ПАРНО ЩЕ ЛЪСНЕ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Григор Лилов Ръководството на ЧЕЗ Разпределение България проведе среща с представители на мениджмънта на Топлофикация за изясняване на причините за възникналите в топлопроводите аварии.

По време на срещата беше уточнено, че не е възниквала повреда в съоръжения, собственост на ЧЕЗ Разпределение, захранващи (внимание!!) П О М П Е Н А Т А С Т А Н Ц И Я на Топлофикация (т.е тя е спряла да работи и съответно да подава гореща вода по тръбите, а не защото е имало аварии на тръбите.).

Предвид уточнението между ЧЕЗ и „Топлофикацията“ има вариант да е имало авария в съоръжение на Електроенергийния системен оператор (ЕСО), но досега такава официална информация никой не дава въпреки изказаните становища на срещата!

Това се случи и на 27 януари (когато спря тока в над половин София), за което ви информирах в специален пост за дръпнатите шалтери от ЕСО, докато ни лъжеха с пожар в подстанция на ЧЕЗ.

Същото е станало и тези дни, както посочих в анализа ми за причините – пестене на електроенергия, за да останат количества за износ.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.