ГЕРБ национализира здравните ни вноски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Мила родиноПрехвърли резерва на Здравната каса в държавния бюджет! Национализация и то от мутра-комунист като Бойко Борисов! Наши пари в размер на 1,4 милиарда лева! Ние плащаме, а той ни ограбва, управлява нагло и малоумно, а и на всичко отгоре всеки ден ни лъже и ни се кара! Това могат – това правят. Така ни се пада, след като избрахме милиционерско-мутренската групировка ГЕРБ да ни „управлява“! И тя ни управлява по правилата на ВИС-СИК-ИПОН-Скорпио-Болкан, както преди 15 години.
Дори по времето на комунизЪма, при любимия на БОЙКО Тодор Живков и Антон Югов, държавата не вземаше от парите на хората така своеволно. Имитираше дългосрочни държавни облигации, които след много години се изплащаха. Вярно, изядени от инфлация или парична обмяна, но се плащаше нещо… А сега родният БОЙКО Чаушеску дори не взема тези 1,4 милиарда като заем, „народен“ заем! Направо ги открадна!

Какво трябваше да направи Групировката ГЕРБ? Тъй като България се нуждае от пари, от заеми – вътрешни и външни, държавата можеше да вземе ЗАЕМ от НЗОК, до 1 милиард лева, за които да плати някаква лихва, например 2-3%! Това би било справедливо, нали? Но държавата трябваше да остави поне 400 милиона лева вноски за здравеопазване, които да покрият нарасналите нужди от пари за лечение на болния народец. Да, ама не… Защо ли?

Въпроси с ясен отговор: Направила ли е ГЕРБ нещо полезно за хората, с което да е подобрила стандарта на живот, покупателната способност на хората, да ги улеснила в обслужването, развитието, обучението, пенсионирането и т.н.? НЕ, не е, дори напротив. Живеем все по-зле, ден за ден, плащаме повече данъци и такси, цените вървят нагоре, а доходите – надолу. Нищо, и това ще понесем… Това би казал пак Радой Ралин.

Но докога ли?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.