ГУСТО, МАЙНА, ФИЛИБЕТО!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Японски магистрален боец (детайл)Е, не за всички е густото. Густото е за прокуратурата, съда, дознанието, Георги Гергов и компания.

Густото е и за шефа на регионалното звено на ветеринарно-санитарния контрол Василев.

На времето го изгониха заедно със сегашния министър за вноса на месото от Ирландия, което беше преживяло в замразено състояние няколко десетилетия. Но като се обърна палачинката и Найденов стана министър, Василев автоматично беше възстановен.

Той си имаше лаборатория за изследване на животинска продукция. Като стана шеф взе, че прехвърли лабораторията на жена си. В един момент се оказа, че тази лаборатория е единствена в Пловдив и всички, които трябва да изследват продукция си плащат и отиват при жена му. В държавната не могат да ходят, понеже така е решил Василев.

На всичко отгоре лабораторията се намира в сградата на регионалната дирекция. Отиваш там, плащаш едни пари на жена му и работата е опечена.

Това го знае министърът. Но си трае. Той знаеше и за дипломата на управителката на фонд „Земеделие“, но пак си траеше. Вероятно знае и това, което се нарича „сблъсък на интереси“, но си трае. И не пада! Шефът му ББ се опита на два пъти да му направи подсечка в Япония, но не ще да пада. Ако беше друг щеше да падне и без подсечка, но Найденов не пада. Стиска зъби.

Сега, надявам се, и ББ ще узнае за „конфликта на интереси“ у семейство Василеви. И както е ядосан от скандалите може да си го изкара на Василев. Хем ще мине към графата „прочистване на редиците от корупция“.

Ха да видим!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.