НАЙ – ГОЛЕМИЯТ НИ ВРАГ – ДЪРЖАВАТА

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Хляб и сол   Поголовен държавен рекет, погазване на всякакви закони „законно“ и геноцид над обикновения българин – това е България в момента! Заснемане с нелицензирани камери по пътищата и неправомерно налагани глоби, запорни съобщения за дела, състояли се преди 10 – 15 години за 20 – 30 лева, които неизвестно на какви основания набъбват на 200 – 300 лева. Удивително как съда в продължение на девет години не ви е намерил и сега изведнъж задължава работодателя ви, да ви удържа сумата от заплатата! Обяснението на съдия – изпълнителя е нелепо – парите са за разходи по намирането на потърпевшия, независимо, че не са го намерили. Тъй като съдия – изпълнителя взема процент от тия „разходи“, той надува сумата неимоверно, за да открадне „законно“ колкото може повече пари от длъжника. Грозно, гадно и отвратително!!!

Та нали по същия начин е можел да ви намери този съдия – изпълнител и преди девет години, и тогава да платите 30, а не 300 лева.Всичко е тенденциозно и преднамерено! Никой не ви е търсил през изминалите девет години. Само са завеждани някакви преписки, колкото да се оправдаят ДЪРЖАВНИ ТЕ заплати на призовкарите от съда. Целта е да ви ограбят максимално, целта е обикновен ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ! У нас всичко е разложено от корупция и престъпност, а първенството в това отношение си делят съдебната, здравната и полицейската системи.

   След такава гавра и най-добронамерения българин скръцва със зъби и решава за себе си: – „Нямам нужда от тази държава!“ Дори под турско робство хората са плащали данък „десятък“, а не 300% грабеж, както е в днешна „европейска“ България.

   И едва ли някой ще се учуди, когато „ужилените“ Андрешковци започнат да палят горите, да трошат камерите и автобусните спирки, като плюят с омерзение на уродливата си държава. Да се срамуват, че се именуват българи!!!

   Никой и нищо не може да ги задължи да уважават и обичат врага си, в случая – собствената им държава. Нагла лъжа е твърдението, че народът е олицетворение на държавата! Точно обратното е! Българският народ е поробен от няколко организирани банди, скрити под маските на политически партии. Народът е жертва на предатели, крадци и лъжци от български произход. Хората НЕ Я ИСКАТ ТАЗИ ДЪРЖАВА! Тя е държава на престъпниците, а не на почтените хора. В нея се нарушават човешките права, погазват се закони, умишлено се унищожава нацията!

   И ако чужда държава ни нападне, едва ли някой ще намери за нормално да я защитава. Да защитава заграбеното от шепа политически крадци ли?! По-скоро ще излезе да посрещне поробителя си с хляб и сол, за да е наясно, че е ОФИЦИАЛЕН, а не прикрит роб!            

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.