СТРОИТЕЛИ И ГРАБИТЕЛИ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Стария град ПловдивИ поредната незаконосъобразна процедура, санираща прикрит грабеж в Стария град в Пловдив, може да се определи с прочутата формула на четирите букви „ВБИБ“ (вкарваш боклук, изкарваш боклук). Като се почне от вкарването на специално подбрани лица в икономиката, политиката, всички сфери на държавното управление, масонските ложи, културата, средствата за масова информация… и изходът на системата е с предизвестен резултат.

Жалко, през Възраждането Пловдив, Мелник, Жеравна, Ловеч и още много други селища са изградени от обществеността. Турската администрацията няма никаква роля в благоустройство то им – водоснабдяване, настилки на улици, оформяне на зелени площи, строежи… Далече по-късно започва осмиването и налагането на негативно звучене на термина „местен патриотизъм“.

Че масони преди 9 септември1944 г. са били видни българи, е безспорно. Но да се твърди, че благодарение на принадлежността си към масонството са строили и дарявали, е, меко казано, несериозно. Масонската пропаганда просто обира позитивите и целенасочено изопачава истината.

Масонските ложи днес са приютили сума ти бивши партийни функционери, служители на специалните служби, наследници на комунистически управници, най-общо казано хора, за които предателството и келепирът са вид вътрешни програми за самозащита, почиващи на идеята за всепозволеност. Как ще строят в полза на обществото? Това е невъзможно. Присвояването и нагаждането са тяхната стихия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.