Времето на Рапона в политиката изтече. Политически ли са младежките вълнения?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Политически ли са младежките вълнения?Отвратен съм от опитите чрез  публичните внушения на медиите да се втълпява, че случващите се  младежки вълнения през последната седмица у нас били цитирам: социални, класови, етнически или  криминални, само не `и политически.
По-голяма офанзива за промиване на податливи мозъци напоследък не съм срещал .
Случващото се е политическо събитие, което ще доведе до сериозни последици!
Всичко, което се изявява в публичното пространство и в него хора изразяват отношение към заобикалящия свят – Е политика!
Ако не беше политика, то политическият травестит ББ и правителството му нямаше да побързат по един или друг начин да изпълнят исканията на протестиращите на улицата младежи, свързани с персоната на  Киро Царя.

Да не забравяме, че тези искания бяха подкрепяни от над 90% от гражданите на България.
Ако направим опит да коментираме случващото се тези дни – всеки трябва да забележи, че тези протести всъщност показаха наличието на  публичен коректив, с който ще трябва политиците да се съобразяват занапред  и той е – гневът на младите хора, оставени без перспектива у нас!
И още нещо – показаха огромната степен на зависимост на  властта и хората в нея от местните феодали барони, олигарси, бандити, мутри!
И не на последно място – времето на Рапона в политиката – изтече!
Когато д-р Б. Борисов си отиде от властта – мафиотско-кадесарската му управленска  шайка ще се оттече от политическото пространство и ГЕРБ ще се разпадне, като се повтори случилото се  с НДСВ.  Така ще  липсва политически субект, който да отговаря за всичките безобразия натворени през изминалия управленски цикъл и да понесе политическите последствия от тях.
Само, че никой няма да търси политическа отговорност от комун.онанистите, които са във властовите структури още от 2001 г. и момента активно играят роля в пиесата наречена „Опозиция“!!!
Затова винаги съм твърдял, че ГЕРБ, както и НДСВ са вариант \“Б\“ на БСП!

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.