НРБ и СССР – напред към светлото бъдище!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Путин - Он один. Нас миллионы.     Две страни една цел – или нещо подобно, беше  особено надъхващ и пращящ от интернационализъм до последната си буква  лозунг от незабравимото ни и скъпо соц. феодално минало.

     Някой да не знае кои са тези страни?

     Някой да не помни каква беше целта?

     Кой може да оспори, че този партиен повик не се е внедрил достатъчно дълбоко в недрата на живота български и не продължават да ни го натрапват днес?

     С какво днес се различават двете страни от това, което са били и кой си мисли, че някогашните зависимости между тях не са в неразрушима сила?

     Май само нюансите на нашенската сивота е малко по-ярка от руската.

     Чета из целините на руските електронни медии и разбирам, че там хората са недоволни от нещо, че излизат на улични протести, на някакъв Марш миллионов, а червеното гестаповче Володка Путин приел такъв драстичен закон против несанкционираните публични прояви на крепостните си селяни, че Чичо Джо би му завидил чак, ако беше жив.

     Тук всички са доволни и тръпнат от неизживяни от никого преживявания – затова и д-р Борисов няма да прибегне никога чак до такива крути мерки да ограничава у нас правото на протести на безропотната и кротка добре стрижена овча маса.

     Ми няма причини.

     А целта е ясна –  заветите на четворния член!!!

    

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.