От парите получени от къщата им остават колкото за бутилка уиски и кутия бонбони

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

1996 правителството на Виденов печата хартийки, наречени левове1996 правителството на Виденов печата хартийки, наречени левове за да „спасява“ държавни предприятия, на които на входа и изхода са „частни“ фирми, разбирай на комунисти и служители на Държавна сигурност. Най-често фирмите са на бившите директори на същите предприятия. Източват държавата, като снабдяват предприятията по пазарни цени, а изкупуват продукцията им по държавни. Държавните предприятия трупат огромни дългове. А ченгетата огромни печалби.

Тая „мъдра“ политика на Виденов е като да наливаш вода в каца без дъно.

Доларът тръгва нагоре.

При курс 150 лева за долар, викам на нашите, ако имате някакви спестявания, обръщайте във валута. Не ми вярват. Накъде към 500-600 лева за долар, баща ми вече се усеща накъде отиват нещата и ми вика, аз имам тук едни спестени, помогни да ги обърнем в долари, че аз не знам как.

Доларът стига до нива 3000 лева.

Баба и дядо току що са продали една къща. От парите получени от къщата им остават колкото за бутилка уиски и кутия бонбони.

Ама днес същият тоя престъпник ще ни спасява. И има кретени с къса памет дето ще му гласуват. Честно било момчето и нямало вина, не можело да направи нищо.

Ако като министър-председател и лидер на управляващата партия няма вина и с цялата власт на държавата – изпълнителна и законодателна, не можел да направи нищо, то кой тогава може? И къде и защо се бута отново?

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.