Шпагатите на ВСС като част от съдебната гимнастика!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Шпагатите на ВСС като част от съдебната гимнастика!Шпагати, които имитират промени по един лош начин. ВСС избира и уволнява съдия Мирослава Тодорова. Опитва се да обясни защо, но не звучи нито логично, нито убедително или справедливо. В същото време ВСС затрайва десетки други подобни нарушения и зависимости… Такава е неговата „висша“ практика, при това от години…

БЕЗ фундаментални промени и нова изпълнителна власт добри резултати са невъзможни! Този ВСС – многоброен и съставен от немалко корумпирани юристи или такива, издигнати от корумпирани политици, е направо ВРЕДЕН! Нужен е нов ВСС, в състав от 12 души, работещ постоянно, принципно и честно, утвърждаващ кадри, политики, практики и най-вече нов съдебен морал! Сега уволнението на съдия Тодорова, дори и основателно, се явява целенасочено, избирателно и като изключение от правилата и морала! То има всички елементи на една политическа поръчка!

Без нови ВСС, НПК, ГПК, Прокуратура и Следствие, съпроводени с фундаментални промени в МВР, нищо ДОБРО няма да бъде сътворено! Няма нито воля за такива промени, нито идеи, нито изказана мисъл дори как да се направи нещо добро за обществото! Защо е така? Защото ни управлява червената мутро-мафия от ГЕРБ и положението е наистина безнадеждно!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.