Това правителство е тотален провал и пълен хаос!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Това правителство е тотален провал и пълен хаос!Според заповедта на министър Стойчо Кацаров и според лично негово изказване в медиите, всички училища в София от утре преминават в дистанционна форма на обучение за всички класове. По критериите, които са разписани, това е факт. Ама ако всички били със зелен сертификат можело… Няма как да са, т.е. преминава се онлайн. Ясно е.

По абсолютно същото време негов заместник министър – Александър Златанов – казва, че „в началото на идната седмица ще вземем решение дали учениците в София да преминат на дистанционно обучение“.

И накрая министъра на МОН Николай Денков, който всъщност е човека, който трябва да издаде такава заповед, се оказва, че не бил сигурен какво ще прави. Щял да чака информация от СРЗИ за 14-дневната заболяемост в София град. Човече, такава има! Всеки ден я съобщават сводката дори в медиите. Вземи я прочети! И като карта с цветове го има даже, за да е по-лесно!

В случая не говорим за нещо маловажно и незначително. Говорим за десетки хиляди хора, които трябва спешно буквално ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ да организират онлайн обучение за децата си. За родителите на малки деца това означава да си пренастроят работните графици и дори да взимат отпуск.

Да беше самото начало на пандемията, когато тепърва се изготвяха правила и процедури за действие, да беше оправдано да има неуредици и да не се знае кой какво прави. Това вече е четвърта вълна бе хора! Какво се случва с вас?

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.