Колко била готова България за Шенген

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Даниела ГорчеваОбадиха ми се от БНР да коментирам защо Нидерландия била срещу влизането на България в Шенген.

Че и ми пуснаха преди това запис да слушам лъжите на Румен Радев колко била готова България за Шенген и колко несправедливи и лоши били нидерландските политици.

И как ще е готова България за Шенген (зона, в която не се иска паспортна проверка!), когато е троянският кон на Русия с този президент, с една цяла партия в Парламента и с още куп захласнати по терористичната тоталитарна путинова Русия политици? Или купени от нея.

Как ще е готова, когато е корумпирана, безнадеждно корумпирана държава, та всеки бандит може да влезе у нас, стига да си плати (нали помните случая с наркобоса Куйович, който си влизаше и излизаше у нас безпрепятствено с едно тесте фалшиви паспорти и циничното изказване на БСП министъра на МВР Румен Петков за „Куйович, Муйович, Уйович“)?

Как ще е готова България, когато не си пази границите и то не само срещу цели автобуси с нелегални имигранти, ами даже беше изтеглила по времето на Бойко Борисов българския граничен и митнически контрол от българска държавна граница и беше го заменила с РУСКА ВЪОРЪЖЕНА ОХРАНА!

Ще влезе България в Шенген, ама през крив макарон.

И не холандските политици са криви, а българските – защото са национални предатели, защото са корумпирани, защото са нагли и безотговорни, защото са държавни изменници.

Истината е, че България и в ЕС не трябваше да влиза, докато не си реформира Закона за съдебната власт в частта за прокуратурата, камо ли в Шенген!

Радев разправя врели-некипели – било предизборна борба в Нидерландия, затова не искали България в Шенген.

Ами и през 2018 има решение на Нидерландия против влизането ни в Шенген, и във всички предишни години.

Когато убиха Косьо Самоковеца в Амстердам, нидерландските следователи си свършиха работата и стигнаха до поръчителите на убийството, които естествено бяха в България.

И искаха сътрудничество на българската полиция по делото, но оттам вместо да сътрудничат, взеха да замитат следите и да пречат на следствието, та нидерландското Министерство на правосъдието излезе с безпрецедентна декларация, че България отказва да сътрудничи.

И кой беше тогава главен секретар на МВР?

Бойко Борисов! Аха! Сега загряхте ли?

Шенген!

Само сме за Шенген, че да плъзнат руските терористи в цяла Европа, идвайки от България.

Впрочем, не само България не е приета в Шенген от страните-членки на ЕС.

Пет страни са извън Шенген-зоната: България, Румъния, Кипър, Хърватия и Ирландия.

В същото време има страни, които не са членки на ЕС, но са в Шенген – пространството: Норвегия, Швейцария, Лихтенщайн, Исландия.

Както виждате, има разлика между приличните, правови държави и корумпираните държави с прокуратура – слугинаж на властимащите.

И не, влизането на България в Шенген не е добре нито за останалите страни, нито за самата България. Защото тогава хептен ще процъфти мафията у нас.

Мен ако питате и Гърция трябва да я изхвърлят от Шенген.

А Македония и Сърбия изобщо не трябва да влизат в ЕС, докато не се очовечат и не престанат да подменят реалността!

Никакъв ЕС.

Само те липсват с техния бабаитлък, простотия и корупция, сякаш малко проблеми създаваме ние, румънците, гърците, Кипър и Малта.

Брюксел да спре да се разширява, а да започне да се придържа към здравия разум. Че ще стане като в онази детска песничка: „балонът се надува, надувайте, момчета, да стане на парчета! Бум!“

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.