Референдумите стават главно оръжие на Кремълската кохорта у нас

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Референдумите стават главно оръжие на Кремълската кохорта у насНещата загрубяват – това е почти пълен списък на топ агентите на Кремъл, които де факто призовават да управляват България през референдуми. Кремъл е мобилизирал всички ресурси за да блокира всяка възможност за подкрепа на Украйна, но не само. Целите са стратегически – излизане на България от ЕС и НАТО – това е НПО частта на координирана с Възраждане операция – да призоваваш за неутралитет към всички конфликти е де факто дезавуиране на членството в НАТО, защото имплицитно означава, да не изпълниш задълженията си по член 5 на договора ако страна членка на НАТО бъде нападната от Русия.

В същата посока е и пребиваването на военните контингенти от страните членки на НАТО – веднъж тези „полезни идиоти“ унищожиха на практика боеспособността на българската армия, като я превърнаха в джурасик парк на съветско оръжие, втори път като я направиха два пъти по-малка от МВР и на практика разградиха мобилизационния резерв. С това ни казват, че трябва да останем беззащитни срещу Русия.

Референдумите стават главно оръжие на Кремълската кохорта у нас. Създават хаос и разделение, защото е много по-лесно да насаждаш скепсис и недоволство, отколкото да предлагаш жизнена алтернатива на членството в ЕС и НАТО. Защото няма съмнение, че тези хора искат разруха, разединение, бедност – не само и толкова да не влезем в Еврозоната, но и да излезем от ЕС. Само си помислете как българите ще реагират на съюз с Русия, вместо членство в ЕС

Но, не се заблуждавайте, Русия ще търси да разруши България от вътре на принципа, след като не си с мен, с никого няма да бъдеш.

Ето защо в момента няма по-важна задача от „спасяването“ на цивилизационния избор на страната. Време е и Борисов и Пеевски да отстъпят, за да дадат път на други хора, включително от ГЕРБ и ДПС да спасят България от катастрофата, която този списък от „кремълски джихадисти“, ни готвят.

И важно уточнение, не надценявам значението на тези хора или възможностите им, но те са част от едно по-голяма хибридно усилие, което не получава нужния отговор нито от институции, нито от медии, нито от обществото.

А защо сега? Защото Кремъл силно се притеснява от офанзивата на украинската армия, и подобни инициативи трябва да блокират възможностите на България да подкрепи Украйна с оръжия и най-вече боеприпаси.

Тези хора от „списъка“ са от по-цивилизованата част на общото усилие. Почакайте, докато Кремъл мобилизира агентурата си и паравоенните групи, които започнат саботажите. Войната е вече в България.

Трябва да имаме редовно правителство – на всяка цена и да се вземат мерки срещу хибридната война на Русия – включително чрез смяна на шефовете на служби и в съдебната система. Няма по-висок приоритет.

Илиян Василев

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.