Кремъл пуснаха опорката, че български „партизани“ са взривили склада на Гебрев

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевАко не сте разбрали от Кремъл пуснаха опорката, че български „партизани“ са взривили склада на Гебрев. Новината е незабавно ретранслирана по мрежите на руско влияние у нас. Това е класическа ИПСО – инфо-психоспец операция, но има и нещо много по-зловещо.

Кремъл на практика обявява за наличието на „партизани“, тоест за активиране на неговите мрежи и привеждането им в режим на активна съпротива с целеви удари срещу предприятията на българската отбранителна промишленост. Не случайно ги наричат „партизани“.

Пътьом замитат следите на ГРУ агентите, които безусловно ръководят новите подривни операции срещу българската държава. Няма никакво съмнение, че има координация между Радев, Костадинов и тези „партизански“ прояви.

Веднага трябва да се затегне режима и премахне излишната толерантност към всякакви прояви на идейна и политическа подкрепа за подобни терористични актове. Особено в медиите, и най-вече тези свързани с Русия. Тотален бан.

За това правителство трябва незабавно да смени шефовете на службите, защото те са пробити, а без работеща система за сигурност, утре ще взривяват не само складове, ще убиват неудобни политици, ще взривяват военни бази.

Сигналът е даден от Москва и причината е новото правителство и новият министър на отбраната, които смениха тона и практическите измерения на подкрепата за Украйна.

Още веднъж – господин Денков, госпожо Габриел – Москва ни обяви война, а тези идиотски служби ви казват, че „няма пряка заплаха за България“?! Руски „партизани“ взривяват склад, и това не е пряка заплаха?!

Eдин от източниците: В Болгарии партизаны взорвали склад с боеприпасами для ВСУ

 

Илиян Василев

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.