А сега кой ще реже ноктите на бате Бойко?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Бойко Борисов си счупил единия крак, докато ритал футбол. Скъсал и мускулни връзки, ревнаха медиите в един глас преди няколко дни. Искрено съм възмутена от пиарите на ГЕРБ, които мигом разпратиха сърцераздирателни снимки на злощастния крайник. Разбирам, че сме в предизборна кампания, но последното, което искам да виждам да се размотава из вестниците е нечий крак, по случайност собственост на политик! Ами хайде тогава да ни пратят негови снимки как си мие зъбите, как се къпе и как си реже ноктите! На краката, разбира се! А ако го снимат как пуска казанчето на тоалетната ще бъде най-добре! Тогава вече ще усетим Бойко наистина отблизо, ще го почувстваме с всички сетива, ще разменим по няколко микроби и ще настане всеобща радост.  

Безплатна подсказка – ако някой социолог иска да знае как се котира ГЕРБ сред хората, а не в техните излъскани и фризирани представителни извадки нека види какво пише във форумите за тази скръбна вест. 

“ББ да си лекува крака и да се махне най-накрая!! То се видя, че работа не върши, ами само ходи по медийте и в работно време си спортува човека! Да си поддържа пожарникарските и охранителни умения – управлението на държавата не е за полуинтелигентни мутри!!”, съветва xxxl в днес.бг. 

 Съвсем логично ss20 подозира, че кракът на Бойко Борисов е счупен от БСП и ДПС: ”Те направиха конспирация и потрошиха безценният крак на бат боико. Не е ли време ДАНС, МОСАД, ЦРУ, ФБР и ФСБ да разледват случая? Къде е международният съд в Хага? Заради БСП и ДПС цялата ни страна е потънала в траур. Как може да посегнат на най- милото ни? Какво ще правят сега Бареков и Цеци Ризова – дано не емигрират в знак на протест! Боже, Боже колко мъка има по земята българска!”

 “Хахаха бат Бойко….мъж за три жени си баце,а глей кви ги прaиш, ше земат са и оперативно да те човъркат.Пишем ти така простичко да ме разбереш,че ти си си нашенец…селско копеле ама с нежна душица.Чуй са,иди при некоа баба да ти побае и щи мине за нема ден….щот иначе тия наще дофтори са лош материал вервай ми……щи ушашават копитото ейй :)”, някак нежно и романтично добавя btviec във форума на БТВ.

 Пак там ivanichka_koleva е една от малкото, които съчувства на страдалеца: “Съжалявам много за случилото се с Г-н Борисов.Дано не страда много и всичко да мине с по – малко болка.Идват избори и ще бъде жалко да не може да участва в предизборната кампания.Ние ще помагаме колкото можем тя да бъде позитивна обективна и ползотворна. И с гипс ще ги смачкаме, нали Г-н Борисов!!! Скоро оздравявайте че ни чака управление на цяла една България.С Вас съм. С нам и Бог!”

 Права си Иваничке!!! Идат избори, Бойко ни е необходим жив, здрав, изкъпан и обгрижен по възможно най-правилния начин. Очаквай скоро героични репортажи от Бойковия дом, каракачанските овчарки да сложат траур, а от Европейския парламент да обявят, че изборите ще се проведат едва, когато Бойко се възстанови напълно!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.