Насилници избират насилници

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевДокато ви занимават с прайдовете, насилието превзема и последните острови на нормалност в държавата. Убита украинка от познат на полицията насилник, починал след насилие от охранители англичанин /Уелкъм ту Бългериа, бро!/, а МВР отчита успехи.

 

Насилието като норма. На силните на деня това им трябва за да изтръпнете и когато утре на улицата видите сцени на насилие, някой бие някого, или МВР бие протестиращи, а това неминуемо ще стане, да си кажете – „какво толкова?, търсят си го. Мен какво ме интересува?

 

И прокуратурата и съда ще се направят на разсеяни, извън краткосрочния защитен пиар, а БСП ще продължава да се бори с джендърите и да не забелязва домашното насилие. Някакви насилници и антигерои по темата не само християнско, а изобщо „семейство“ с безброй признати и непризнати извънбрачни деца да четат морал.

 

Физическото и психическо насилие вървят ръка за ръка. И двете са част от задаващата се тотална диктатура на насилниците, които вече ви насилиха да не гласувате. След това ви насилиха да вярвате, че има честни и справедливи избори, а сега са на път да ви насилят да вярвате, че те са единственият вариант за управление на държавата. Насилници избират насилници. Тази власт се крепи върху Насилие, без него е Нищо.

 

 

Илиян Василев

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.