Гражданско Сдружение ГЛАС

Организира Бизнес Закуска на тема „Незабавна подготовка за преминаване към активно анти-кризисно управление в България“.

28 май т.г., четвъртък от 9:00 часа Червения Салон на II-я етаж на кафе-сладкарница в хотел България

За участие в Бизнес Закуската посветена на обсъждане на въпросите, свързани с необходимостта от преминаване към Активно анти-кризисно управление в България са поканени известни икономисти, финансисти, юристи, кметове, индустриалци, банкери, бизнесмени и политици.

Своето участие са потвърдили и представители на предприемачески и работодателски организации, на браншови камари, както и ръководители на национални медии.

Срещата на ГЛАС и водещи експерти съвпада с най-активния период на предизборната кампания за европейски и национален парламент и се провежда на фона на очевидното срутване на българската икономика, в условията на световната финансова криза, и пълната безпомощност на правителството на България да реагира адекватно.   Става ясно за всеки, че се закъсня съдбоносно с необходимия силен и ефективен анти-кризисен прагматичен подход във всички фундаментално важни сектори на развитието на България.

Форумът на тема „Незабавна подготовка за преминаване към активно анти-кризисно управление в България“ продължава серията, които Гражданско сдружение ГЛАС започна с цел привличане и обединяване на националния експертен граждански потенциал за изготвяне на пакета от реформи, проекто-нормативни документи, и проекто-решения, необходими за анти-кризисно управление на държавата още от Ден 1 на новото правителство. 

 

За Гражданско Сдружение ГЛАС

Проф. Д-р Димитър М. Иванов

Председател на ГЛАС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.