Жална ни майка с новата тройна коалиция

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Жална ни майка с новата тройна коалицияАко Атака подкрепи днес БСП и ДПС за съставяне на кабинет, ще направи на ГЕРБ огромна услуга – по-голяма от тази ако не гласува. Защото много скоро тройната коалиция ще бъде омаскарена и ГЕРБ ще се яви единствената алтернатива на дясното и опозицията. И тези, които не разбират тези тънки сметки, ще се хванат отново в капана.

Както съм ви казвал, там работят цели централи, които това им е работата да мислят как да ни лъжат. Което пък от своя страна ще потвърди казаното, че ако ГЕРБ не спечелят изборите или мнозинство, ще очакваме нови протести, скоро. И както пророкуваха някои, до края на лятото ще започнат да изчезват някои стоки, а зимата ще се окажем с фалирали банки.


Ако минималната заплата мине 500 лв., което иска народа, означава сваляне на валутния борд и от там на сетне е ясно какво ще се случи. Икономика няма. Така че жална ни майка. Да мислят онези дето ходиха да гласуват как ще се оправдават после и как ще преживяват зимата, а и до година.

 

 

Снимка: Дневник

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.