СерГей Станишев пак ни излъга !!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Държавата няма да вдига данъците, казва премиерът и окото му не мига, дори … Това бе заявено на форума за кризата у нас и мерките срещу нея. Да, ама не … 

Затова ли Министерството на финансите и правителството вдигнаха данъчните оценки на жилища и имоти с 50% ?!! При това, в условия на възникнала вече криза, когато цените на самите недвижими имоти ПАДАТ !!   И не се знае до кога и с колко ?? Така ще бъдат ощетени всички български граждани !! 

По света данъците се НАМАЛЯВАТ и държавите подпомагат гражданите си !! В Европа почти всички страни предприемат активни спасителни мерки. За да се стимулира пазара !! У нас е обратното …. както обикновено.

В София тази година – годината на дълбока криза, жителите ще плащат данък сгради с 50% увеличение, данък смет – с около 25% увеличение, данък коли – с 25% увеличение !!! Чрез данъчната оценка се увеличават и всички данъци, които се плащат на държавата при покупка, прехвърляне и дарение. Увеличени са и почти всички такси за обслужване от държавната и общинската администрация!!

„Борецът” за нов ред от ВИС и ИПОН бай БОЙКО Б. също не знае милост. Общо за 4-те години управление Бойко Борисов вдигна данък сгради и такса смет с 200 на сто!!! Поне да беше слязъл на законния минимум, за да стане както във ВАРНА, където увеличението на общинските данъци ще е с около 5% … Наскоро със 100% беше вдигната и таксата за влизане с кола в Централните Софийски гробища. Няма милост и за мъртвите. От 1 януари са увеличени с около 44% личните здравно-осигурителни вноски !! Цената на водата и парното от началото на годината също бяха увеличени. Благоденствие по ….. Станишев. Няма прошка !!!

Комбината БСП-Гоце-СерГей-Бойко действа и смуче от народа. Скубе така, както турчин не го е скубал. Но …. преклонена главица – гола задница …

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.