По следите на криминалната революция

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

СТО ДНИ СРАМОТА, А СЛЕД ТОВА

Част ІІІ: Кой подреди кабинета „Б.Б.”    От комунистически престъпници – капиталистически бандити     Винаги верни на номенклатурата

 

Авторът предупреждава: Настоящата публикация е опасна за неуките, простаците, патриотарите, мразещите, непонасящите друго мнение освен тяхното, и за онези със задръстено от идеологеми и медийни манипулации съзнание.

 

Време е да приключа цикъла, обединен под горната рубрика. Във водено от мен телевизионно предаване покойният Георги Стоев нарече Б.Б. страхливец и полумутра. Обаче днес тя гордо триумфира, като повтаря пътя на своя идол Тато – стъпка по стъпка. Първо – в МВР. След това в кметското кресло на столицата. Сетне – като министър-председателка. Накрая навярно ще оглави държавата като президентка. Защо никой не споменава тази имитация на Тато в гротескния образ на Б.Б. 

Германският журналист Детлеф Щайн не може да се примири с едно решение на новата премиерка – а именно назначаването на Божидар Димитров за министър, което е неприемливо според западноевропейските политически норми. Като министър за българите в чужбина и културното наследство на страната той заема важна позиция в държавата. А това е човек с минало на агент на ДС. Такива хора не бива да се награждават и почитат с постове. Според Детлеф Щайн това е лош пример за българската политика.[1]

Времето на Тато осезаемо се завръща. Сиво, мрачно, студено е, както бе тогава. Взеха да се появяват и политически вицове. Дали няма да възстановят Златната решетка?… От уста на уста се разказва как попитали радио Ереван: Може ли Сергей Станишев да стане герой? Отговорът на арменската медия бил: Възможно е, ако бъде сравнен с Б.Б. Наистина не съм допускал, че с нас ще бъде извършена толкова голяма гавра и на всичкото отгоре ще се намерят същества с претенции да са човешки, на които всичко това да им допада. Обявиха, че Б.Б. била най-харесваният политик в Европа. Но не уточниха, че става дума за сравнения на обнародвани в медиите вътре в отделните страни одобрения. Казват, че по нашите земи Б.Б. се радва на почитта, уважението и очаквания на 78 на сто от претендиращите да са хора електорални единици. Даже италианците ни се присмиват за това. Техният Берлускони е на трето място със 70 на сто положителни отзиви. Тенденцията е Б.Б. да стигне духовния си баща Тато, както го нарекоха комунистите, родени в България. Излиза, че официалните институции, които лъскат образи и определят рейтинги едно към гьоторе, са едни и същи. Кажете не е ли истина, че историята се повтаря като фарс?

 

Без Живков по Живковски

 

Съмненията и дори отричанията чрез ругатни на заговора срещу човечеството, предизвикват моите снизходителни усмивки спрямо техните автори. Тази поредица бе предизвикана от един стар медиен похват, който носи послания на илюминиранитеосветените. Във вестник Цял ден от 2 ноември т.г. едновременно бяха поместени интервюта с две знакови и същевременно фамозни фигури. Едната е най-наведеният пред Живков номенклатурчик, последният министър-председател на тоталитарната държава и пръв на тази в преход, заслужилият лъжец на републиката, другарят Георги Атанасов. Другата – на последната засега премиерка на посткомунизма, измамницата Б.Б. И двете активни членки на БКП, преминали достатъчно дълъг стаж в БКП.  

В интервюто си Б.Б. твърди, че Вълка е Станишев, и не греши. Но пропуска да спомене, че Вълка е и тя самата. Обсъжда куфарчетата с пари на партията, но скромно премълчава своето.[2] То не винаги трябва да бъде приемано буквално. По-скоро е метафора, символ. В случая с банкянската мома тъкмо партията майка и нейните секретни служби позволиха създаването на охранителната фирма Ипон в нарушение на закона. Днес вече червивата от пари нашенска Брижит Бардо претендира да е първа боркиня срещу престъпността. А не казва как й дадоха да охранява държавни обекти, банки, крупни фирми като МТел и дори цялата мрежа на съветската корпорация ЛУКОЙЛ България. Това продължава и днес. Никак не е случайно, че наричат Правец първи частен град. А недоволни номенклатурчици твърдят: това чуждо, ръководено от Москва ЕООД реди правителство и управлява държава. За това бе употребен марксистът, съветският възпитаник Иван Йорданович Костов. Ала истинският разпоредител с властта е синът на бившия кмет на Правец и настоящ резидент на съветските интереси у нас, изумително богатият високо платен кремълски служител Валентин Златев. Защото който плаща, той поръчва музиката. България е оставена на изполица на съветските другари на американските банкери. Интересите им на наша територия навярно са разпределени в пропорциите, в които навремето Сталин и Чърчил ни разпарчедосаха – 80 на сто за СССР, 20 на сто за Запада. Понастоящем този Запад и Съветска Русия почти не крият, че играят в един и същ отбор.

Ала крушката има опашка. Питал ли се е някой кога, къде и защо такъв номенклатурен кадър като Златев се е сприятелил с Б.Б.? Може би топлата им връзка е Живковата вила в Бояна? Никога не забравяйте: слугата не може да стане господар, без да развърти тоягата. А и Валентинчо и Бойка са слугували на Живкови. Неотдавна Жени Ж. им го напомни от телевизионния екран. Онова за свинаря Ивайло, който седнал в царския трон, е просто приказка, а не история… Пък и ако е било точно така, в нашия днешен случай не съм забелязал Златев и Б.Б. да са извадили мечове срещу царските дворци в Живковото или Лукановото царство. А вие? Тъкмо обратното – те са килимчета, по които партийната аристокрация стъпва, за да не изцапа обувките си за хиляди евра в праха на простолюдието. Шефът на ЛУКОЙЛ България и премиерката са посредници – медиатори, между истинската власт и раята. Те са официалната, показната власт, която изпълнява, но не взима решенията. Поради ниската интелигентност на Б.Б. се случва тя да бъде коригирана в рамките на един календарен ден. Сутринта обявява едно, на обяд второ, вечерта трето и все по един и същ въпрос. Най-прясната засега справка е с т. нар. импийчмънт на друг лакей, облечен във псевдовластова мантия – другаря демократичен президент Гоце Първанов.

Връзките на Б.Б. с мафията са толкова широко известни, че даже бяха огласени отвъд Океана. Въпреки че тогавашната официална власт се постара това да бъде омаловажено поне у нас. Германският журналист Юрген Рот подчертава, че Б.Б. е била свързана с групировкта СИК, лично с Младен Михалев – Маджо и с бляскавия кръг от престъпни босове, към който спадат… Красимир Маринов – Маргина, Дмитрий Минев – Руснака, Румен Николов – Пашата, Милчо Бонев – Бай Миле, и Венцислав Стефанов – бивш продавач на бензиностанция, длъжност, запазена за агенти на ДС.[3]  В различни времена банкянската булка е била съдружничка със знакови имена на алчно червената мафия, която си има държава. Сред тях одиозни фигури от кръга, основал СИК и тогава сполучливо наречен от журналята Банкя. Например Съветът на директорите на Интербулпред, регистрирана през есента на 1997 г., Чавдар Чернев – шеф на СДВР, по-рано ръководител в ДС, Румен Николов, познат като Пашата, Димо Кръстинов – бивш служител на Първо главно управление на ДС, Владимир Петев. Любопитен, но красноречив щрих е, че кум на Черневия брат Тихомир е атакисткият евродепутат Слави Бинев, който според Георги Стоев вече е мутра. А пък споменатият Петев остава управител на Ипон

До лятото на 1996 г. Б.Б. е членувала заедно с Пашата в Съвета на директорите и на Тео Интернационал. Същото момиче, което днес оглавява кабинета, е деляло собствеността на Ти Би Ай – 97 с убития на ул. 11 август на пъпа на столицата мафиот Тодор Толев. Най-куриозното е, че нашумелият агент на ДС и на ДАНС, свързаният с Израел председател на Съюза за стопанска инициатива на гражданите Алексей Петров е бил ортак с Б.Б. във фирмата Будоинвест. Да припомням ли, че току-що споменатата организация бе основана от ДС в лицето на Валентин Моллов, Венцислав Йосифов и техния медиен ибрикчия Петьо Блъсков? Всички тези и още много други данни се съдържат в книгата на Димитър Златков, озаглавена Смъртта на големите босове.[4]

Като разкрива престъпните стопански връзки на синдиката Подкрепа с подземния свят, британецът Миша Глени косвено вади на светло и част от тъмното минало на настоящата премиерка: „Играта на Илия [Павлов] беше проста” – казва авторитетно Бойко Борисов. Около 45-годишен, бившият главен секретар на МВР има черен колан по карате. Той също се беше включил в застрахователния бизнес, преди да придружава премиара Сакскобургготски като негов бодигард Типичен бракониер, превърнал се в дивечовъд, Борисов притежава дълбоки познания относно криминализирането на България. „Наричаха това „Мрежата на Паяка”. Илия отиде в кабинета на директора на Кремиковци, един от най-големите металургични комбинати в Източна Европа. Придружен беше от един от босовете на най-силния профсъюз, като там присъстваше и Димитър Иванов, човекът, който доскоро оглавяваше Шести отдел. И тези хора казваха на директора на предприятието – Имаш избор: работи с нас или ще те унищожим!”[5]

Откъде по онова време Б.Б. е била толкова навътре в нещата? Много просто: тя е представителка на алчно червената мафия, ограбила страната. Произлиза от нея. Всички тях, управляващите през годините от 1944 насам червеното знаме роди ги – фамилният флаг на Ротшилд. През първите години от съществуването на организирания хазаро-ешкеназки ционизъм от изключителна важност бил барон Едмон дьо Ротшилд, един от потомците на прословутата еврейска банкерска династия.  Евреинът Луис Маршалко съобщава как един от наследниците на създадената през ХVІІІ век най-крупна световна еврейска банкерска династия – Майер Амшел Ротшилд, обичал да споделя със своите клиенти семейните планове относно фамилния червен флаг, който се веел над входната врата на фирмата му: Един ден това знаме ще управлява света![6] Факт.

Американският професор Антъни Сътън разкрива как Болшевишката революция би била невъзможна без решителната подкрепа на интернационалните финансисти. Например той отсича: Поне от началото на 1919 г. болшевизацията на „Уол Стрийт” бе добре известна на осведомените кръгове. И пространно разказва за участието на такива финансови светила, като Дж. П. Морган, неговия съдружник Джордж У. Пъркинс, Джон Д. Райън от Нешънъл Сити Банк” и Теди Рузвелт… зад тях [болшевиките]. Сътън продължава: „Уол Стрийт” бе украсена с червени знамена. Веселящата се тълпа и хвърляните във въздуха от възторг шапки загатваха, че Карл Маркс е доста популярен другар във финансовия район на Ню Йорк.[7]

Ала червените знамена с обърнатия в обратна (лоша) посока древнобългарски слънчев знак, наречен свастика, върху тях, през трийсетте и четиридесетте години на ХХ век се развявали и из Берлин. На практика в похода на Мусолини и в неговия режим са преплетени множество символи на битката на юдеите срещу Рим, този път символизиращ християнството. Преди всичко фашизмът произлиза от италианската дума фашио (fascio,  мн. ч. –  fasci) – сноп, символ на единението на нацията. На практика фашите са нещо като знамена, които предвождали древните римски легиони. Те представлявали сноп от пръчки, в челото на който било завързано острие от бойна брадва. По време на въстанието на Спартак неговите разбунтували се гладиатори неколкократно пленявали фашите – символите на могъществото на Рим. Не случайно основателят на Ордена на илюминатите, евреинът йезуит Адам Вайсхаупт си присвоил псевдонима Спартак. През 1918 г. евреите Карл Либкнехт и Роза Люксембург създали в Германия комунистическия съюз Спартак. А полуевреинът Мусолини организирал фашистки поход срещу Рим. Фашиото от стрели се мъдри в ноктите на орела от Големия герб на САЩ. Докато главата му е увенчана от шестолъчка, съставена от фаталните 13 петолъчки. Тайните общества държат та символите.

На 27 април 1961 г. убитият две години и половина по-късно президент на САЩ предупреждава американските журналисти за наближаващата заплаха:

Дами и господа, самата дума потайно е противна на едно свободно и отворено общество, а ние по наследство и исторически като народ се противопоставяме на тайните общества, на тайните клетви и на тайните заседания. А съществува огромна смъртна заплаха, която явно налага да засилим нашата вътрешна сигурност. За да не бъдем завладени от онази тревога, която те държат да разширяват до крайната степен на [налагане на] цензура и укриване [на истината].

С всички средства под мой контрол не ще позволя това да стане…

Защото по целия свят ние сме изправени пред една монолитна и безскрупулна конспирация, която, за да разшири своето влияние и страха, който налага, преди всичко разчита на нарастващата алчност: на проникване, вместо на агресия; на подривна дейност, вместо на избори; на сплашване, вместо на свободен избор; на нощна партизанска война, вместо на [армейски] военни действия през деня.

Това е система, която мобилизира огромни материални и човешки ресурси, за да изгради една силно сплотена, високоефективна машина, която съчетава военни, дипломатически, разузнавателни, икономически и политически операции. Подготовката на тази система е засекретена и не е публично достояние. Нейните провали биват погребвани, а не огласявани. Несъгласните с нея биват принудени да млъкнат, вместо да бъдат поощрени.

Нито един от нейните разходи не е подложен на обсъждане. Никакви слухове за нея не биват публикувани. Нито една нейна тайна не е разкрита.[8]

Кенеди заплати своята дързост с живота си. Световната революция продължава… Преди дни новият наместник на Братството Барак Обама обяви пред разбиращите от символи, че тя вече е завладяла почти цяла Азия и марширува още по на изток и на юг из Африка. А у нас?

 

Тато е на власт чрез Татовите

 

Запознати твърдят, че отборът Б.Б. е подреден лично от довереното лице на Живкови Валентин Златев. Дори да не е така, който през последните четири месеца е посещавал Министерството на културата, няма как да не е забелязал натрапчивото присъствие на личната Златева говорителка, наследничката на обременен болшевишки род Диана Дамянова. Заместник-председателката на комунистическите профсъюзи днес остава невидима за онези, които не се вглеждат в мътните води на политическото ни блато. Ала кадрува с пълна сила. Това е информация отвътре, както се казва.

Вече знаете, че формалният партиен лидер Ц.Ц. е милиционерски кадър от най-ужасна проба. Роден е и е възпитан от дългогодишния личен шофьор на зловещия заместник-министър на МВР, отговарял за Държавна сигурност, генерал Григор Шопов. Завършил ВИФ Георги Димитров, но започнал работа направо в анти Народната милиция. Насетне ви е ясно – милиционер – по възпитание, манталитет и действия.

Любопитен е вицепремиерът със сопранов глас, този Хер Флик на развитата ни комунистическа демокрация. Който вярва в легенди, навярно е приел за чиста монета приказката за добрия шанс. Как Б.Б. случайно го срещнала в САЩ и за 15 минути двамата се харесали, че се взели… Близки на семейството на Симеон Дянков казват, че баща му бил офицер от ДС. Пита се: Защо едно софиянче отива да учи в Ловешката езикова гимназия – доказана ковачница на кадри за Държавна сигурност? Ами заради последното. Накрая, пак според интернационалните митове, хубавецът пленил сърцето на еврейка от влиятелно семейство в САЩ. Според философа Бердяев това представлява съчетание между сатаната и антихриста. Ала като в руска сказка двамата млади се оженили, та чак в Световната банка три дни пили и се веселили. За да проводят накрая това златно момче на режима, със заповедта да надзирава как момата изпълнява спуснатите й задачи. Оказа се, че прословутият свръхпрофесионалист е по-гола вода и от партийния многобоец Орешарски, дето ту е в СДС, ту в БСП. Както казват англичаните, все някога тези момчета се връщат back to the roots (обратно при корените си). Така, както престъпникът неизбежно отива на местопрестъплението…

Неимоверно чудо е другарката Great Mouth, Horse Teeth[9] Румяна Желева. Пиша това напълно сериозно. Не познавам друг подобен случай, при който тъй скоро уникалният крайно мек южняшки диалект да бъде преодолян и почти да не личи. Ново-Загорката е щерка на военен комунист. Завършила езикова гимназия в Бургас, където е затвърдила специфичното си доскоршно произношение. Приели я да учи тъй важната специалност Педагогика на пионерската и комсомолската дейност. Обаче кукловодите й я прехвърлили  в друга специалност, запазена за бъдещи кадри на БКП – социология. Нейни състуденти си спомнят, че за Желева лично се грижел агентът на ДС Еленков, прекият ръководител на Диана Дамянова в КНСБ, другарят Кръстьо Петков. Осведомени казват, че по онова време съпругът на Желева се трудел в… Мултигруп.

Едва двадесет и шест годишна Румянка става член на Надзорния съвет на приватизационния фонд Труд и Капитал. Чрез него участва в разграбването на народа. Но значителна част от същото това ошушкано население днес си я харесва. Наричат това Стокхолмски синдром. Няма да губя време да обяснявам произхода и същността на това своеобразно психическо заболяване. Най-общо казано, след време отвлеченият започва да харесва похитителите си…

Ала кои са ръководителите на този Труд и капитал? Конците дърпа Политбюро, посредник е вездесъщият народен човек Кръстьо, а сред шефовете е синът на висшия болшевишки икономист Жак Аройо, кадърът на ДС и Работническо дело Юрий Аройо, някогашен кореспондент на Живковия официоз в Делхи. Този Аройо е и в управителното тяло на Първа източна международна банка, известна като Банката на СИК”. Някъде прочетох, че Румяна Желева е била член и на Съвета на директорите на Пластимо – Самоков. Ала най-съществена е връзката й с Валентин Златев и неговия (вероятно на Живкови) частен град Правец. През 1997-1998 г. настоящата външна министърка е била в Съвета на директорите на Езтур – Правец. Тази фирма стопанисва партийната резиденция на Тодор Живков в родното му село – пардон – град. Става дума за резиденцията, поверена на позабравения Мирчо Циганина. Да, същият, който уж бе подгонен за източване на държавния резерв. Но и от тази трънка не изскочи заек, както би рекъл Ахмед Демирович Доган. Иначе как танцува тази Румяна! Сигурно по тази причина ще ни представлява в Брюксел – за да върти кючеци на маса.

Военният министър не само не е ходил в казармата. Спестил я е с връзки. Николай Евтимов Младенов е син на Живков дипломат от номенклатурата. Дядо му е активен борец против фашизма и капитализма. Той е последният секретар на Ученическия комитет на ДКМС в столичната Английска гимназия. Партията го провожда в Англия, където завършва магистърска степен по икономика. Между 1996 и 1998 г. заема поста програмен директор на финансираната от Дьорд Шварц или Джордж Сорос глобалистка фондация Отворено общество. След това става програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. Бива осветен в масонството.

Това му отваря пътя към директорското кресло на финансиран пак от юдеомасоните Европейски институт в София. По същата линия става близък до Надка Михайлова, днес Нейнска. В 39-о Народно събрание е депутат от СДС. Правят го заместник-председател на Комисията по европейска интеграция и член на Комисията по външна политика, отбрана и сигурност. Бил е и член на Конвента за бъдещето на Европа. През 2002 е избран за член на Националния изпълнителен съвет на СДС. Малко след това вече е говорител на партията. През 2005 г. я напуска, защото след успешно издържания тест Политбюро и ДС го готвят за нова, по-отговорна работа.

От 2005 до 2007 работи като консултант на един от клоновете на тайното световно правителство – Световната банка. Едновременно с това получава заплати и първо, от Международния републикански институт на САЩ, а след това и от Националния демократически институт на САЩ – момче чудо! Пътува из България, Афганистан, Йемен и други страни от Близкия изток. През 2006 г. превзема нов връх. Без да е надявало униформа, това дете на партията е назначено за… съветник към комисиите по отбрана и външна политика на Иракския парламент. Година по-късно другарят масон Николай Младенов е назначен за евродепутат от листата на ГЕРБ. Дясна му работа…

Като кмет на Враца свързаният с Тренчевата Подкрепа социален министър толкова добре управлявал града, че местните жители се надпреварваха да изразяват по телевизиите радостта си, че вече го няма. Министърът на икономиката е служител на друга грабителска чуждоземна корпорация. Онази електроснабдителна фирма, от която пропищя цяла Южна България. Той обаче защитава българските интереси?! Бащата на новия министър на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, е бил секретар по идеологията на Окръжния комитет на БКП във Видин. Висш номенклатурен кадър, уредил рожбата си да се образова в Ленинград, СССР. Днес това е завоалирано зад формулировката Санкт-Петербургския университет, факултет по ориенталистика (Русия). Докато момчето е било проводено в СССР… Един Сергей (Станишев) стана, за да седне друг (Игнатов). Както цинично казват братята сърби: Меням говно за говно. За провъзгласения лично от убития Илия Павлоз за главен мултак Веждю и останалите е излишно да споменавам. Странната парламентарна гаулайтерка Ц.Ц. е бивша партийна секретарка и братовчедка на отвлеченото преди време комунистическо ченге Киро Киров с чин бизнесмен.

Бившият кмет на Разлог Любен Татарски е рекордьор в настоящия Парламент. Последователно е членувал в БКП, БСП, СДС, НДСВ, а сега е в ГЕРБ – до следващата партийна спирка. Той е председател на Комисията по икономическа политика и високи технологии. А е завърши Металургия на цветните и редки метали. БКП го е изпратила на специализация по Организация и управление на производството и на следдипломна квалификация в университета Еразъм в Ротердам. Така се готвят кадри, които да обслужват номенклатурата. Татарски е бил главен секретар на община Разлог, изпълнителен директор на местната Агенция за икономическо развитие, управител на бизнес център Места и цели три мандата е бил кмет на общината от различни политически сили, но с общ родилен цвят – алчно червен.Обаче за масата самозвани българи това е поредният кабинет на надеждата, управление на евроинтеграцията… Предните също бяха такива.

И премиерката без усилия и нравствени терзания обръща резбата. Както недвусмислено посочва Юрген Рот, Б.Б. се е поставила в услуга на нови господари. На онези, които родиха изродчето СССР. Несъмнено Бойко Борисов поддържа завидно добри отношения със САЩ – пише германецът. – Това вероятно има връзка с факта, че по времето, когато е бил на отговорен пост във вътрешното министерство, с нищо не е попречил на САЩ да изградят в България един от тайните затвори на ЦРУ, известен с нарушаването на най-елементарните човешки права.[10]

И сега за сведение на онези, които приемат показаното по телевизията за действителност и всичко, което блести, за злато: Когато в Съединените щати се появяват и нападки срещу Б.Б. – например в списанията Congressional Quarterly и Vagabond, повечето български медии подкрепят тогавашната столична кметица. Също както и представители на най-високите етажи на правителствената администрация. Българският президент окачестви статията като „открито антибългарска”, непочиваща на никакви доказателства”, докато вътрешният министър Румен Петков приглася, че тези клевети щели да хвърлят сянка върху България. Не за пръв път общественото мнение, изправено пред потенциален скандал, се съюзява с „нашия човек”, който е нападнат „тенденциозно от външни врагове на България”.[11]

Пиеската се разиграва, докато тъй омразната Борисову БСП е на власт с мандата на ДПС и в коалиция с бившия цар-комунист… Чужденците разбират как ви заглавичкват, вие не сте в състояние да прозрете! Няма конфликти извън двата основни и противостоящи си клана в БКП – Живкови и Луканови. Днес някои от алчно червените боляри дирят начини да се еманципират. Затова и Трактора проговори. Даде знаци, но едва ли ще удържи дадената дума. Бившият премиер Костов, наречен от Б.Б. Гаргамел, днес е неин съюзник. Впрочем Костовичката излезе от заседанието на ръководената от него комисия доста уплашен. Това стана след неочаквания гастрол на отбора на Моссад в лицето на Алексей – възпитаникът на машинно-тракторен техникум, за когото американският журналист Джеф Стайн писа, че е близък и с Надежда Михайлова.[12]

Нима вярвате на медийните скандали между бащата на Атака Валери Симеонов Балевски и неговия кумец Волен Сидеров? Просто СКАТ получи нова поръчка за партийно-политическо инженерство. Очаквайте появата на следващи спасители, които ще обират гласовете на унизените и оскърбените. Може би нова ултралява пенсионерска организация, начело с наказания от Господ потомствен комунист и ченге Велизар Енчев…

 

За благото на номенклатурата – винаги готови

 

Б.Б. и компания действат в полза на външната интернационална олигархия и на тукашната номенклатура. Кого ще бранят предлаганите промени в Наказателния кодекс, които предвиждат доживотен затвор за отвличане?[13] Да не би да отвличат нормалните хора? Няма да приемат Закон за неизбежната самоотбрана и за защита на частната собственост и имущество. Има кой да пази собствеността на номенклатурата. Гражданите кучета ги яли. А при сегашния рекорден отрицателен прираст на етническите българи, населението все повече ще бъде поставено под заплахата на бандитски набези от страна на малцинствата. На онези, чиято легитимност и комфорт осигуриха Иван Костов и алчно червените му талибани от СДС чрез ратифицирането от доминирания от тях Парламент на Рамковата конвенция за националните малцинства. Тогава Народното събрание заприлича на Живковото – пълно мнозинство, на СДС, БСП, ДПС… А от трибуната му Иван Йорданович официално погреба българския национализъм.[14]

Те всички са едни и същи – винаги готови да служат на номенклатурата, устремени да се влеят в нейните редици. Кой е по-различен? Забележете какво смята толкова толерираният от Костов ланшен шеф на служба Архив на Държавна сигурност за своите бивши покровители. Питат го:

Държавната агенция „Национална сигурност” (ДАНС) наистина ли ви прилича на бившата ДС?

– Срам ме е да го кажа, но от това, което чувам, от това, което чета, това не е ДАНС. Това е Държавна сигурност № 2.

Каква е била целта да се създаде служба, подобна на ДС?

– Това е резултат от ретроградното мислене на една партия, която си въобразява и днес, че може да управлява държавата, както е управлявала Българската комунистическа партия преди 1989 година. Такива са формите, методите и средствата на работа. Никой не се опита даже, никой не намери сили да реформира из основи, по европейски службите за сигурност и полицията в нашата страна. Ще ви дам един пример и ще предизвикаме сигурно огромен скандал. Но по-добре е да бъде така, отколкото да хвърляме камък в блатото. От периода 1997 година до 2001 година не бяха въобще предприети мерки за реформирането на така наречената Национална служба за сигурност (НСС). През този период директор на тази служба беше Атанас Атанасов. Какво направи той, за да реформира службата, за да внедри опита на белите държави? Едното нищо направи. Смениха се само едни понятия, които използваше ДС, с нови понятия. Става въпрос за оперативния отчет. Смениха се няколко думи с други термини, но по същество нищо не беше пипнато. Най-големият проблем е, че през този период не се намери време, не се намери човек да изхвърли всички бивши служители на ДС от системата за сигурност, т. нар. НСС и регионалните служби за сигурност в провинцията. Не се намери този човек.

Може би е така, защото нямаше лустрационни мерки срещу бившите служители на ДС.

– Можеше да се промени философията на работа вътре в системата, да се изхвърлят от нея старите служители на ДС и да започне изграждането на една нова, модерна служба за сигурност, като се вземе опитът на европейските държави, в чието семейство членуваме и ние. Националната служба за сигурност, която се създаде по новия Закон за МВР през 1997 година, фактически използваше агентурния апарат на ДС. Те не изключиха от апарата на НСС агентите на Държавна сигурност! Тези хора продължиха да работят с тях. И до ден днешен се вербуват хора на контра материал. Не се вербуват хора, на които да се плаща достойно, на такива кадри, които с тези пари ще работят за системата. Но тези хора трябва да имат доверие в самата система, доверие в оперативния състав. Тук е скъсана връзката.[15]

 

Напоследък всякакви ченгета се напреварват да ви разубеждават, че е имало сценарий. Това, с което ви занимават, ли са насъщните, неотложните проблеми на неизлечимо болното ни общество? Криминалната революция напредва. Предстои скапването на държавното акционерно дружество Български пощи, за да бъде приватизирано. То е крупен собственик на безценни недвижими имоти в цялата страна. И Булгартабак ще бъде харизан на някои наши другари. И още, и още… Държавата е като брашнян чувал, винаги има нещо за изтупване.

На мен не ми се живее под комунистическо иго и сред комунисти. Не страдам от Стокхолмския синдром и затова отдавна съм във вътрешна имиграция. Щом на вас ви харесва, халал да ви е този жизнь.

Приключвам с надеждата някой да проумее: Нашият елит бе посечен след 9 септември 1944 г. Шепата елитни личности, запазили се в годините на тоталитарния червен фашистки режим, или не бяха допуснати да публична изява, или биват отстранявани. Никой няма нужда от тях. Или най-много един файтон хора. Това обрича нацията, защото тя е лишена от честни, подготвени и смели водачи.

Какъв е моралът на настоящата ви любима лидерка Б.Б, съдете по смяната на местата между нейното семейство и това на Иван-Абаджиевия син. А мирогледът й личи от този видеооткъс, с който дори руснаците ни се подиграват. Който желае и може, нека го види. В него Б.Б. одобрява агресивната, напълно синхронна със СССР политика на комунистическия диктатор Замфиркьов-Живков в Будапеща през 1956-а и в Прага през 1968-а. Докато сте нейни съмишленици, тоест – не разсъждавате, а се оставяте на течението, все ще е така, до изчезването на народа ни. През далечната 1966 г., докато обитаваше Ягодовите полета, Джон Ленън изпя: Лесно е да се живее със затворени очи.

Как заспивате?

 

 

 

Забележка: Материалът е написан в Москва от КГБ. Заплатено ми е не с рубли, а с турски лири и американски долари. При желание мога да съобщя номера на банковата ми сметка в Южна Осетия. Кодът й е Идиот… И не се заблуждавайте – всички положителни мнения тук са автохвалебствия. Авторът.

 [1] Благородна Григорова – „4,5 за Борисов”, Deutsche Welle, dw-world.de, Bonn, сряда, 4 ноември 2009 г., online: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4859414,00.html

[2] Вж. Кристина Кръстева – „Министър-председателят Бойко Борисов: Който не ми издържа на темпото, сменям го”, в. „24 часа”, брой 300 (6527), София, понеделник, 2 ноември 2009 г., стр. 12.

[3] Вж. Юрген Рот – „Новите български демони”, Издателство „Слънце”, София, 2008 г., стр. 50-51.

[4] Вж. Димитър Златков – „Смъртта на големите босове”, Издателство „Ню Медия Груп”, София, 2007 г., стр. 235, 332 и сл.

[5] Миша Глени – „Мак Мафия – престъпност без граници”, Издателство „Сиела”, София, 2008 г., стр. 27.

[6] Louis Marshalko – “The World Conquerers, The Real War Criminals”, Christian Book Club, Washington, DC, 1958 г., стр. 51.

[7] Antony C. Sutton – “Wall Street and the Bolshevik Revolution”, HTML version created in the United States of America by Studies in Reformed Theology, Wellsville, OH, 2001 г., стр. 6-7, Chapter I: The Actors on the Revolutionary Stage, цялата книга от online: http://reformed-theology.org/html/books/bolshevik_revolution/index.html

[8] “The President and the Press – Kennedy Warns America of New World Order”, John F. Kennedy Speech, American Newspaper Publishers Association. Waldorf-Astoria Hotel, New York, NY, April 27, 1961 г., Source: John F. Kennedy Presidential Library Recorded by: White House, online: http://www.scientologie.de/jfk-speech.htm

[9] Огромна уста, конски зъби, англ.

[10] Юрген Рот – „Новите български демони”, Издателство „Слънце”, София, 2008 г., стр. 57.

[11] Пак там, стр. 57-58.

[12] Вж. “Turmoil Erupts Over Bulgaria Bank on Eve of Bush Visit” by Jeff Stein, CQ Staff, “Congressional Quarterly”, Washington, DC, June 8, 2007г., online: http://public.cq.com/docs/hs/hsnews110-000002528354.html

[13] Вж. напр. Валентина Божичкова – „Промени в закона предвиждат доживотен затвор за отвличане, според Бойко Борисов”, Агенция „Фокус”, София, неделя, 8 ноември 2009 г., online: http://www.focus-news.net/index.php?id=n1293775

[14] Вж. напр. Капка Георгиева – „Интервю на Валери Симеонов-собственик на телевизия СКАТ за в-к „Атака”: Искаме да живеем в свободна и независима от душмани България”, в. „Атака”, София, 3 март 2006 г., online: http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=8551&edition_id=119&format=html

[15] „Серафим Стойков: ДАНС е Държавна сигурност №2”, Интервю на Фани Чоджумова, в. „Новинар”, София, 27 октомври 2009 г., online: http://www.novinar.net/news/serafim-stojkov-dans-e-darzhavna-sigurnost-2_MzA4NzsyOQ==.html

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.