Имали сме всякакви правителства, но толкова ниско никога не сме падали

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Абдуллах Бююк До този момент – вярвах, че Борисов е лидер, който макар и труден за преглъщане, като дойде момента, в който трябва да избираш между него и БСП – го избираш. Но този акт на МВР, който безспорно е под диктовката на Борисов е символ на всичко грозно, отвратително което наричам ограбен преход. Това е повече от позор – няма решение на съда, а този човек го грози несправедлив процес изобщо пълна саморазправа. Не вярвах, че България може да падне толкова ниско.

Зная, че е имало заплахи от турска страна, но именно това не трябваше да допускаме. Под заплаха да действаме и да пренебрегваме всичко заради което сме решили да бъдем членове на ЕС. Имали сме всякакви правителства, но толкова ниско никога не сме падали. Винаги сме били обетована земя за преследвани в своята държава. Това означава, че сме загубили самостоятелност и сме напълно зависими от Ердоган без значение дали чрез ДПС, ДОСТ или други или директно през върха…

Нямам думи. Зная защо го правят – висши политици у нас имат съвместен бизнес с Ердоган, при това не само в Турция. Не искам да бъда на мястото на Румяна Бъчварова, защото формално тя е на „топа“. Но винаги е имала опцията да не се съгласи. И да не бъде на власт. Това е компромис, който аз като европеец никога не бих направил. Власт, кому е нужно с такива компромиси да оставате на власт?

Това е ценностен разрив – вижте как реагират в Гърция и в САЩ.

Ето това е червена линия – заповедта е предадена от Борисов. Най-обикновен страхливец. С това си свое действие той доказа за пореден път, че няма нищо общо с европейската цивилизация. Не само че ще загуби изборите, но няма и да разбере защо.

Писна ми да се съобразявам с посредствени хора – ОСТАВКА!

И ако мислите, че винаги може да сработи клишето – да, но БСП ще дойде на власт, затова гласувайте за Борисов, дълбоко се лъжете. Понякога разочарованието е толкова дълбоко, че никакъв разум не може да го побере.

 

 


 

МВР върна тихомълком на Турция „предател“ на Ердоган

 

 

Илиян Василев

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.