СТРОГО СЕКРЕТНО

0

СТРОГО СЕКРЕТНО Военното ни разузнаване се добра до стенограмата от секретно заседание на Съвета за национална сигурност на Русия, проведено на 16.10.17. Публикувам я по-долу. Нередактирана.

 

ЩОЙГУ.
Поради нарасналата опасност България да ни нападне, трябва да вземем решение накъде да насочим ядрените си ракети. Чакам предложения!
МИНИСТЪРЪТ НА ИКОНОМИКАТА.
Ракетите не трябва да са насочени към газо и нефтопровода. По тях от България към нас ежегодно идват чисти пет милиарда евра. Това се равнява на 120 000 килограма чисто злато. Или сто и дваес тона злато. По цена на борсата в Ню Йорк от днес. Злато от България към нас. За да сечем златните рубли. Дънди ряпа да яде! Не трябва да падат и върху Нефтохим. През него ние сме на Европейския пазар без мито. В никакъв случай не трябва да падат по черноморския български бряг. Той половината е наш. В Козлодуй не трябва да падат. Там имаме добър пазар на уран. Не трябва да падат и по телекомите и пощите. И те са наши. Също така не трябва да падат по военните летища, защото самолетите, които ще им ремонтираме няма как да излетят. Според мен, където и да падне в България наша ракета, ще унищожи нещо наше, даже и на пръв поглед да не е наше. Ако не знаете, и американската централа в Маришкия басейн е наша. Предлагам да не ги насочваме към България. Казах.
МИНИСТЪРЪТ НА КУЛТУРАТА.
Нашите ракети не трябва да бъдат насочени към югозападна България и в частност към поречието на Струма. Там живеят наши братя македонци, които ни дадоха азбуката. Не трябва да бъдат насочени и към Пловдив. Има опасност да счупят сопогите на Альоша. Прочем, като знам с колко паметници напълнихме България, където и да падне наша ракета, ще унищожи нещо наше. А представете си, че падне върху библиотекарския институт. Що кадри верни наши ще затрием. Предлагам да не ги насочваме към България. Хау.
ШЕФЪТ НА КГБ.
Ракетите ни не бива да падат върху президентството, министерския съвет, министерства, прокуратура, радиа, телевизии и вестници. Те работят за нас. Не трябва да падат и върху НДК. Догодина от там ние ще председателстваме ЕС. Смятам, че нито едно наша ракета не трябва да бъде насочена към България. Поне не в близките 30-40 години. Казах.
ЛАВРОВ.
Господа, ние сме велика империя. Трябва да покажем на тия нехранимайковци от НАТО и ЕС, че сме такава. И понеже нямаме нито икономика, нито рубли и копейки, трябва да им покажем, че нещо имаме. Прочем сетих се къде може да бъде насочена поне една наша ракета. В северозападна България има едно село. Горни Лом. Там наскоро гръмна завод на наш човек, та нямаме нищо наше. И паметник наш нямаме. Има един на едни убити 1923 година. Ама не е наш. Наши бяха само парите с които подпалихме пожара на бунта тогава. Та да вземем да им пуснем една превантивно! Какво ще кажете, господин Путин?
ПУТИН.
Лавров, вие сте идиот. Горни Лом е само на 20 километра от Чипровци. От там са ми корените. Искаш да ми избиеш родата, а? И знаеш ли, че ако тая ракета не унищожи селото какво ще стане? Ти ядосан турлак виждал ли си? Ще ни разгонят фамилията земляците на дедите ми. Генерал Колев ще е като котенце пред тях. Никаква ракета по моя край!
МИНИСТЪРЪТ НА ПРОИЗВОДСТВОТО НА СУПЕРКАЧЕСТВЕНА РУСКА ПРОДУКЦИЯ.
Споко, господин Путин. Мога да ви уверя, че накъдето и да изстреляме наша ракета, тя ще падне на нашите глави. Това се дължи на гения на нашите учени и свръхноваторското производство. Ако помните, едно време от КУРСК /подводницата/ изстреляхме едно торпедо навън, а то излетя навътре. И знаете какво стана.
ЩОЙГУ.
Добре господа. Разбрах. Нито една наша ракета няма да бъде насочена към България. Прочем, предлагам наши водещи учени да поработят по следния казус: АКО НАША РАКЕТА БЪДЕ НАСОЧЕНА КЪМ НАС, КЪДЕ ЩЕ ПАДНЕ. Закривам заседанието.
Гарсон, дай водката и пет буркана кисели краставички? От българските краставички, които внасяме от Беларус. Наздраве, господа! За Родину на екс!

 

Това е цялата стенограма. Та споко, народе български! Нема да насочват ракетите към нас.

ПП. Смятам, че за издаване на секретна информация, ще бъда блокиран от фейсо за неопределено време. Винаги така става. Вече се почна. Айде чао.

 

Деда Ванга Нюз – Блог на Роси Антов

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.