ВСЕЯДНОСТ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Антифашистът Корнелия Нинова редом до Луковиста Костадин Костадинов - Парадоксът: антиправителствен митинг в подкрепа на правителствотоАнтифашистът Корнелия Нинова редом до Луковиста Костадин Костадинов – Парадоксът: антиправителствен митинг в подкрепа на правителството

Сред организаторите на определяния от социалистите като фашистки Луковмарш у нас е партия „Възраждане“ и лидерът й – бившия ВМРО, бившият патриотарски глас ала „Атака“ в „Скат“ Костадин Костадинов.

В постове вече обясних кой се крие зад „Луковмарш“ – една чужда спецслужба. (от 18, 20 и 23 февруари)

Онзи ден лидерката на БСП – антифашистката Корнелия Нинова се изправи рамо до рамо с луковиста Костадинов на митинга, който свикаха срещу правителството. Профашист и социалист-комунист скандираха заедно – забележете, не само срещу правителството, но и срещу партньорите ни от Запада, срещу ЕС. Съдружникът в това начинание открито призова да напуснем Съюза.

 

За мен с това свое действие Корнелия Нинова направи превъзходна услуга на ГЕРБ и Борисов в международен план.
На фона на огромните скандали, вкл. с международен отзвук, които разтърсват това управление, тя демонстрира (подозирам умишлено), че алтернативата му е нещо далеч, далеч по-лошо.
Имидж няма как да се придаде на властта на Борисов и ГЕРБ, но и в световната геополитика също се избира по-малкото зло, както постъпват от две десетилетия насам родните избиратели.

 

Митингът на БСП оказа и още една услуга на ГЕРБ, този път във вътрешнополитически план: партийното присвояване на кауза като ЧЕЗ отблъсква хората да я защитят (особено с лозунгите срещу ЕС), а рехавостта на антикабинетния митинг парадоксално се оказа плюс за ГЕРБ.

Напомням, че навремето партията на Костадинов – „Възраждане“ и той самият бяха посочени като изкуствена патица на ГЕРБ, която да обира недоволни избиратели, за да не отидат при др. партии.

Нима това беше истинската цел на този представен като антиправителствен митинг на стълбите на бившия Партиен дом?!

 

Една бележка и към лидера на ЕНП Жозеф Дол:

Вие ясно се придържате към правилото, формулирана в секретната телеграма на бившия американски посланик у нас Байърли: да се ласкае егото на Борисов.
Обаче така свършихте чудесно услуга у нас на онези, които искат България да напусне ЕС.
Не им давайте хляб за пропагандата, която развихрят за „лошата“ Европа!
Мнозинството българи са отвратени от това управление и съответно се отвращават и от такива европейски позиции и позиции на основна партия като Вашата.

Ще си позволя да Ви напомня, че онази телеграма за Борисов имаше и продължение: да го тикаме в правилната посока, като никога не забравяме с кого си имаме работа.

Лично моето мнение е, че наред с егото на Борисов още по-голяма и значима роля играе страхът му.
Известно е как се огъва след всяка негативна публикация за него в световните медии и размахан пръст от Брюксел или Вашингтон.
Непомерните хвалби към Борисов може и да ласкаят егото му, но те вече не помагат нито на България, нито на европейската политика, както все по-ясно се вижда. Напротив – вредят!

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.