Путин вече е сам

Пламен ДаракчиевТези дни руската пропагандна машина се върти на пределни обороти. Паролата за журналисти, експертчици, тролове и цялата останала платена сволочь е ВОЙНА! Т.е., ако Тръмп накаже Животното Асад, светът може да пламне.

Не им се хващайте на въдицата. В момента те са сами срещу цял свят. Нямат нито един политически съюзник. Покажете ми поне европейска страна (не само от ЕС), която да е заявила подкрепа за позицията на Кремъл. По отношение на химическите зверства на Животното са единни и четирите най.влиятелни страни (САЩ, UK, Франция и Германия), три от които са сред петте постоянни членове на Съвета за сигурност на ООН.

За евентуален военен съюзник на Путин, пък изобщо не може и да става дума. Китай, вече изказа своята предпазлива позиция, еднакво отдалечена и от двете гледни точки. И толкова. Дори Ким Чен Ун в Северна Корея мълчи в очакване на срещата с Доналд Тръмп през идния месец.

С една дума Путин вече е сам. И няма как да бъде другояче след като 35-та химическа атака за последните 5 години и трагедията в Дума вече преля чашата.

Какво друго му остава освен да блъфира?

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.