Ескадрила нови и модернизирани български F-16 могат да имат много сериозен сдържащ ефект

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Пламен ДаракчиевАгент „Иван“ изпълнява своята част от задачката „точь в точь“ – да протака, колкото се може по-дълго решенията – за новият боен самолет, и за бойните машини, и за патрулните кораби. По всичко изглежда, че договор скоро няма да има. Няма да има оставка и на чекистът, който се бе зарекъл публично, ако няма такъв до края на годината, той ще подаде оставка. Така групата в МО ще продължи усърдно и напоително своята работа.

Съвсем наскоро, в началото на октомври, премиерът Борисов също пое своя дял в протакането като обяви политико-военна група, която се сформира към него самия. Вероятно тя ще чака търпеливо резултата от работата на групата в министерството. Имам обосновано предположение, че в началото на идната година своя комисия ще състави и парламентът. С три комисии дето се вика, работата заспива.

Както и друг път съм казвал – ескадрила нови и модернизирани български F-16 през следващото десетилетие (заедно с двете ескадрили румънците и ракетно-зенитните комплекси „Пейтриът“) могат да имат много сериозен сдържащ ефект. Върху Русия, която трескаво трупа оръжие около Крим.

Българското правителство полага трогателни и вече дългогодишни грижи, за да не се сбъдне този кошмар на Путин.

Срам ме от тази продажна и скъпоструваща на българския данъкоплатец политика!

 

Mediapool – Новите изтребители може да поскъпнат

 

Блогът на Пламен Даракчиев

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.