ЗДРАВНАТА РЕФОРМА Е БЯСНО КУЧЕ. ВЕЧЕ УХАПА НЯКОЛКО МИНИСТРИ ПО ЗАДНИКА

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

ЗДРАВНАТА РЕФОРМА Е БЯСНО КУЧЕНе е тайна, че здравната система у нас рухна. Тази констатация е безспорна. Затова ми е много смешно, че се опитват да подпират нещо, което го няма. Здравният министър, министърът на финансите и министър-председателят играят танго в прегръдка с Владимир Илич. Крачка напред-две назад. Клипчето е направо за „Оскар“!

В типичния си стил Борисов и Борисова дават заден ход. Това ми прилича на книгите на Стайнбек за началото на 20 век, когато изтритите предни скорости на „Форд-Т“ принуждавал шофьорите да изкачват нагорнищата на задна скорост. Само че за година и нещо и задната скорост вече се изтърка. Остава само бутането и надеждата, че следва надолнище. Но там, пък, без спирачки нещата стават още по-сложни. Получава се следната галимация:

Симеон Дянкович Плюшкин не дава пари.

Анна-Мария Борисовна Коробочка мълчи и фучи.

Бойко Борисович Манилов замаява главиците на народеца с дрънкане и закани..

След две седмици Бойко Борисович се усеща, че е нагазил в дълбока вода и дава заден. Обещава да намери пари за здравеопазването без да уточни откъде ще ги вземе. Включва в акцията и любимия си пудел Цветан Цветанович Чичиков, който щял да попилее болниците как крадат от здравната каса. Принципът е този, който баща ми казваше понякога: „Още като ме ритна тате и се сетих, че воловете ги няма!“ И този ритник започна да се повтаря ежедневно. Ами къде беше цяла година бе, Бойко? Защо не се сети още с влизането си във властта да започнеш проверките? Нали другият пудел-Лъчо мозъка беше 4 години в комисията по здравеопазване и би трябвало да знае какво става в здравеопазването? Нещо повече, защо не му предложи /нареди/ да направи програма за реформа още преди изборите? Та като стана премиер веднага да започнеш тази пуста реформа? Ами като избра двама министри на здравеопазването защо не показаха по каква програма ще работят? Сега Анчето-Марийчето дудне, че трябвало 7-8 години, за да се промени здравеопазването от неефективно в ефективно. Тя да не мисли да бъде пожизнен министър на здравеопазването? Че то, истинското здравеопазване, само като я види и ще побегне с всички сили, та няма да можем да го стигнем и на канадската граница.

Някои се чудят, защо министрите имат пяна на устата и действат като механични идиоти.

Просто бясното куче, наречено „Здравна реформа“ ги е ухапало по задника!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.