Дреме му на гъза на Матеус

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Германецът дойде много заблуден, дойде да работи в една неработеща държава.Защото Матеус ще си замине и ще отиде там, където има нещо, което ние нямаме. Ще си замине с присмех и ехидни усмивки. Ще си замине там, където има футбол.

Защо изобщо дойде и защо бе изгонен? Дойде, за да бъде сочен с пръст и да измие лицата на всички онези господа, съставящи жалкото сдружение наречено – Български футболен съюз. Дойде, щото беше удобен за присмех и лесен за употреба. Без никакъв успех до сега като треньор и със популярен личен живот, който е лесна примамка за отклоняване на вниманието. Примамка, която всички медии налапаха с ей такива усти, доволни, че ще има със какво да запълнят иначе нечетивните си страници.

Германецът дойде много заблуден, дойде да работи в една неработеща държава. Без щаб, без възможности, без играчи и без техника. Дойде на голО полЕ. Вярваше си, че ще работи. Само дето така и не разбра, че никой не иска да работи. Никой не иска и той да работи.

Каза на играчите, че трябва да тренират. Те му заявиха, че не тренират. Ние му заявихме същото – нашите не тренират, намирай друг подход. Каза на играчите, че представляват България и трябва да се гордеят и раздават за нея. Играчите казаха, че толкоз си могат. Ние му казахме същото. И не спряхме до тук. Ударихме го през лицето със легендарните имена Станимир Стоилов, Стойчо Младенов, Пламен Марков и за финал го закопахме, изкарвайки световния елит – Михаил Мадански.

„Селекционерът Лотар Матеус проявява неуважение към националите ни“, сподели бившият играч на Борусия Дортмунд и сегашна звезда на Лудогорец Мишо Александров.

Кой си ти по-дяволите, Матеус?

Мишо Александров от Лудогорец ти го каза.

Не кой да е – Мишо Александров.

От Лудогорец!

И Краси Минев, след мача с Швейцария заяви погибелно, че няма какво да анализира.

Сигурно щот не си бил на парти бе, Матеус.

Тук се анализират партита. Тук звездите са Бойко Борисов и Евгени Минчев. Тук режем ленти, даваме си гъза и казваме: Искахте чужденец – на ви чужденец.

Тук ти казват да ходиш по мачове в Дупница и Лудогорец. Запис на мача ли? Не – хващаш си чантичката и – Дупница и Лудогорец. По възможност пеша и с гега в ръка.

На добър път!

А за нас какво остава?

Спомени. Спомени за едни велики играчи и отвратителни хора и Гацо Бацов в шоуто на Слави… въпреки, че него нито една медия не го цитира.

Що ли?

 

 Photograph: Fabrice Coffrini/AFP/Getty Images

 

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.