Добавена реалност #SWIM – Swim Without Fear

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Добавена реалност #SWIM – Swim Without FearДобавената реалност е интерактивно преживяване, което обогатява реалния свят с компютърно генерирана информация за възприятията. С помощта на софтуер, приложения и хардуер (за някои преживявания са необходими очила за виртуална реалност), разширената реалност наслагва цифрово съдържание върху реална среда и обекти. Екипът на проекта #SWIM ви представя преживяване с добавена реалност за деца, което е безплатно и може да бъде инсталирано за мобилни устройства, ползващи и двете операционни системи.

Целта на AR приложението #SWIM е да даде възможност за удоволствие от водните преживявания и чрез това положително приключение – да намали страха от водата в ранното възрастово развитие. Насладете се на #SWIM – плуване без страх с добавена реалност.

Инсталирай Добавената реалност #SWIM – Swim Without Fear. Стартирайте изживяването, като следвате стъпките по-долу:

1. Инсталирайте апликацията на устройството си (QR код по-долу);

2. Отворете апликацията на #SWIM и насочете телефона си към изображението в тази новина;

3. Насладете се на изживяването и нека заедно плуваме без страх.

Добавена реалност #SWIM – Swim Without Fear

Забележка: Препоръчваме да отпечатате изображението, тъй като в противен случай ще са ви необходими две устройства – едно със стартирано приложение и едно, което да сканирате (Съвет: можете да отпечатате изображението и черно/бяло).

Проект #SWIM – Swim Without Fear (Плувай без страх!) е съ-финансиран по програма Еразъм+ и има за цел да използва връзката между спорта и преодоляването на психологическите проблеми по иновативен и различен начин, а именно като разработи наръчник с добри практики, който ще бъде полезен както за родителите, така и за организациите, занимаващи се с плуване.

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.