Аматьори от цялата страна тичат благотворително в най-големия тиймбилдинг

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Канят фирми от цялата страна за ранно записване в 6-тото издание на щафетата Либхер Бизнес Рън Пловдив30% от стартовите такси даряват на сдружение „Паралелен свят“ и фондация „За нашите деца“

28мултинационални фирми от цялата страна вече са регистрирали 64 отбора за 6-тото издание на най-голямата корпоративна щафета и тиймбилдинг в Южна България – Liebherr Business Run Plovdiv. Аматьорската надпревара ще се проведе в индустриална зона „Марица“, част от Тракия икономическа зона /ТИЗ/, на 1 октомври /неделя/ 2023 г. от 10 часа.

Организатори на състезанието са Спортен клуб „Бегач“ и фирма Liebherr в партньорство с Пощенска банка и MetLife. Надпреварата се провежда със съдействието на „Клъстер Тракия икономическа зона“. Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси ще бъдат дарени на сдружение „Паралелен свят“ и фондация „За нашите деца“. Миналогодишното издание на „Либхер Бизнес Рън Пловдив“ подкрепи с 3 000 лева дейността на Комплекса за ранно детско развитие в Пловдив към фондацията. С тези средства вече се финансира индивидуална и групова работа с малчугани със специални потребности. Тази година благотворителната кауза е и за „Паралелен свят“ – родителска организация, която подпомага семейства при отглеждането на дете с увреждане. Сдружението е разкрило в Пловдив Център за социална рехабилитация и интеграция за деца и младежи с интелектуални затруднения, който осигурява напълно безплатно адекватна подкрепа и обучения, както на подрастващите, така и на техните родители.

Фирми от цялата страна могат да регистрират участие на сайта на „Либхер Бизнес Рън Пловдив“: www.plovdiv.businessrun.bg. „Побързайте, защото могат да се включат още само 16 отбора“, апелира Влади Константинов от Спортен клуб „Бегач“.

Състезателите получават стартов пакет, електронно времеизмерване и щафета с чип, обяд на място, сертификат за резултата на фирмата и подаръци от организаторите и партньорите, индивидуален медал от състезанието при финиширане.

Отборът – победител печели огромен хладилник за офис от Liebherr, първите 3 отбора се награждават с купи.

Освен основната надпревара се провежда и Kids Run Business за деца от 4 до 12 години от 12:30 часа в същия ден.

„Бизнес Рън“е най-големият тиймбилдинг в България. Представлява щафетно бягане за отбориот фирми.Всеки отбор е от 4 души и всеки участник избягва 4 км преди да предаде щафетата на колега.Състезанието в ТИЗ на 1 октомври ще се проведе по затворено трасе около завода на Либхер, като 1 обиколка е 2 км. През 2022 г. в Liebherr Business Run Plovdiv участваха рекордните тогава 60 отбора от 31 фирми и 1 фондация.

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.