Детски спортен празник в Златица

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Детски спортен празник в ЗлатицаВъв връзка с 01 юни – Ден на детето се проведе усмихнат и активен празник за децата на гр. Златица. Малчуганите имаха възможността да се насладят на разнообразни забавни игри и състезания, изпълнени с музика и танци, съобразени с различните възрасти на децата.

 

Събитието беше реализирано под ръководството на инж. Любомир Цветков, кмет на Златица, и община Златица, с подкрепата на Аурубис България. Благодарение на добре организирания празник, децата прекараха незабравимо време, изпълнено с усмивки и радост, и създадоха нови приятелства. Този ден ще остане в паметта на всички присъстващи като символ на радостта и единството на общността.

 

По време на събитието доброволците на Асоциация за развитие на българския спорт подкрепиха инициативата „SCAED – Sport Community Against Eating Disorders (Спортна общност срещу хранителните разстройства)“ което е насочена към борбата с хранителните разстройства в аматьорския спорт. Проект „SCAED“ е съфинансиран по програма Еразъм + на Европейския съюз.

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.