НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ 2013 – ЧЕТВЪРТОТО ЛЯТО НА ЕДИН НЕЗАВИСИМ МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ 2013 – ЧЕТВЪРТОТО ЛЯТО НА ЕДИН НЕЗАВИСИМ МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛШест групи и трима диджеи ще създадат уникалната атмосфера на фестивала в нощта на 31 август

НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ ще се развихри отново под откритото небе на стадиона в град Стрелча. Това е четвъртото издание на фестивала, който обединява пъстри стилове музика, млади музиканти и положителни емоции. Входът за НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ и къмпингът към него са безплатни, а цените на бара са достъпни.

 

 

На сцената на НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ 2013 ще бъдат:

 

Абсолютно начинаещи – рost punk

GHOSTNOTE- electro-punk-jazz

W.O.P.S.- рок/хип-хоп

Trysth- sludge/post metal

The EmptyHoursOfGreed- indie rock

E.U.E.R.P.I.- експериментален психеделично-меланхоличендарк-ембиънт фрий-джаз

 

 

Диджей сетовете на НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ 2013 са на:

 

Esc Arinna – medieval, neofolk, tribal fusion

DJ Dobri Stilldrinkov – ска-пънк-реге-хардкор-хипхоп мешавица

Dj x2805 – nu disco/deep house

 

 

„НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ навършва четири години. Щастливи сме, че устояваме на това предизвикателство и алтернативното събитие ще стане факт отново. Заповядайте да му се насладим заедно!“ казват организаторите от нестопанското сдружение за култура и изкуство –„Луда Яна”

Каузата на НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ е да дава сцена на оригинални творци от различни музикални стилове, да събира и обединява техните фенове, както и да докаже, че подобни некомерсиални събития са възможни.„Това е и причината фестивалът да остане безплатен и по този начин да запази свободния си дух“, обясняват организаторите от „Луда Яна”.

НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ ще се реализира благодарение подкрепата на множество частни дарения, както и с помощта на кмета на Община Стрелча Иван Евстатиев, спонсорите Асарел-Медет АД, Зелена концепция ООД, хендмейд магазин Синьото мече.

НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ ще започне в 19.00 часа на 31август 2013 г. (събота) и ще продължи до сутринта на 1 септември (неделя). Цялата налична информация, включително и указания как се стига до мястото на събитието, са достъпни на електронната страница на НИЩО ПОДОБНО ФЕСТ: http://www.nishtopodobno.com/

 

 

За снимки и допълнителна информация:

http://www.nishtopodobno.com/

https://www.facebook.com/nishtopodobno?ref=hl

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.