Кочината не свършва с полицията

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Кочината не свършва с полициятаОказва се, че полицията ни е неспособна да хване дребен домашен престъпник, чиито данни има, не се укрива и ходи по интервюта. В същото време обаче майсторски разплита шесторно убииство, чрез невероятно скоростни ДНК анализи, бистра мисъл и денонощна работа. Значи тия хора не са мързеливи и некадърни, а просто са енергоспестяващи.

Пазят си силите за тежките случаи, с висока степен на обществена опасност и силен медиен интерес. И взимат едни 100 милиона отгоре щото са излезли да протестират. А ние дето ги плащаме милиардите за тяхната издръжка сме принудени да се оправяме сами и да се саморазправяме с келеши като тоя на снимките. Ама нищо де, стойте си вкъщи и гледайте отстрани, все накой ще дойде да ни оправи… не ли?

 

Исках да напиша един статус след чутото, че „полицията работи по установяване на извършителите“ при положение, че потърпевшите са предоставили лична карта, адрес, телефон и фейсбук профил на извършителя. Искаше ми се, ама няма щото ще е много груб, ще има много квалификации касаещи третия пол и щото фейсбук ще ме блокира за поне 8 години. Само искам да ви кажа, че кочината не свършва с полицията. Когато след няколко месеца някак хванат тоя келеш, ще се започне едно ходене по съдилища, ще се разболяват адвокати, свидетели, ще се отлагат дела. И след около 5-6г ако потърпевшия не е теглил една майна, делото ще приключи поради някаква рандъм причина без никакво възмездие. А през това време тоя наркоман и другите като него ще се надсмиват над всички ни и ще продължават да ни крадат. Та ще ви дам един полезен съвет инспириран от богатия ми житейски опит – срещу скромна трицифрена сума предадена в подходящите ръце възмездието идва практически мигновено и се изразява в силни и продължителни телесни страдания, моментално смирение, разкаяние и дълги и продължителни размисли относно повторно извършване на съответното деяние. И както имаме частни болници, може би е редно да имаме частна полиция, е така – за дребните битови престъпления, които са 90% от криминалната статистика и тровят живота на всеки от нас. И нека сами ние да определяме как да се разпределят данъците за нашата собствена сигурност, защото това в което живеем не е държава, а мафиотска рекетьорска структура, която паразитира на наш гръб и се храни от нашите данъци, а насреща генерира само още корупция и пълно бездействие.

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.