Опит за размисли за изневярата

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Любов

Поразпитах  тоз’ – оня за мнение по въпроса „защо изневеряват мъжете“. Та отговорите естествено варираха – за разнообразие, нещо не достига в семейството, съпругата/гаджето не иска да прави нещо, което любовницата не отказва.. Мъжете, клонящи към средната възраст, пък, приемат изневярата като вид себедоказване – още ставам, още предизвиквам интерес у жените, и най-важното – все още успявам да ги задоволявам. Особено пък ако момичето е с 15-20 години по-младо… Ехеее,това се вика „трофей“.        

    Тя не е семейна, но пък има поглед, така да се каже, над мъжките изневери – като участник, като страничен наблюдател.  И виждайки как постъпват мъжете с жените до себе си, се пита – абе, в крайна сметка кое е по-добре – да бъде без връзка или да бъде един ден и тя такава, потърпевша? И не е ли по-добре всъщност да изневеряват с Нея, отколкото на Нея да й изневеряват?Защото Тя осъзнава каква болка е това за жената, за лъганата страна, но същевременно й доставя и някакво удоволствие цялото това чудо, което й се случва.  И няма да забрави никога, как докато се любеха, телефонът Му звънна и Той спокойно каза на жена си, че си е легнал тъкмо и най-важното – че е сам! А същевременно истината беше друга.

          Гледаше как един господин си води младата любовница почти всяка вечер. Виждаше го и с други момичета. И знаеше,че за него това си е чиста доза комплексарско поведение, защото сигурно е осъзнал, че вече отива към една преходна възраст, но пък парите и запазеният му външен вид все още предизвикват женски интерес.

          Тя беше свидетел на връзка, дългогодишна връзка между мъж около 40-те, с млада жена. Но пък в един момент той все пак си остана с жена си, а онази, другата така и не намери мъжа за себе си.

           Спомня си как имаше едни клиенти – мъж и жена на средна възраст, които видимо идваха, за да се насладят за два часа на една нередна страст.

         Много са примерите….Но те са и най-вече с Нея самата. За съжаление Тя неведнъж е попадала в клопката на изневеряващи мъже. Последният път й казаха, че сигурно го прави, защото с женен е по-лесно. Дори си казаха, че сега било „модерно да имаш другарче за секс“…И на Нея това й харесва. Да, харесва й, защото е разочарована от любовта, а докато евентуално пак се срещне с нея, има мъже, които търсят разнообразието извън любовта в семейството си. Не, не е редно! Дори е осъдително, но пък има нещо вълнуващо в тръпката от скритите срещи, от желанието за максимално удоволствие в най-кратко време.

         А мъжете винаги ще изневеряват. И знам, че това е било, е, и ще бъде. Едва ли има такива връзки, които са започнали и свършили без изневяра. Някои се опитват да кажат, че никога не били изнверявали… Може пък и да е възможно, но едва ли някой би отказал възможността за онова тайно разнообразие, едва ли някой би избягал от „другарчето за секс“ , което винаги може да се отзове, когато жена ти я боли глава, примерно, или когато е била в чужбина няколко месеца. И после тя ще е тук, до теб, но пък „другарчето“ ще дебне винаги подходящия момент. То не е досадно, не се меси във вашите семейни/сериозни отношения, не иска да разваля „семейната идилия“, но кротко изчаква своя нов „звезден“  миг. А ти после си мисли как ще легнеш пак до жена си! Това не е проблем на „другарчето ти за секс“. За него проблемите са други, дори може би по-сложни… Но те са си за друга тема.   

          А един приятел, който сега е в щастлива връзка след свой развод и развод на жената до него, ме навежда на мисълта, че човек никога не знае кой точно е „правилният“ партньор и винаги има възможност да го срещнеш, когато си във връзка, но пък точно тогава осъзнаваш, че тази връзка не е за теб. Така, че изневярата носи болка, разочарование, но често събира хора, които просто са се срещнали в неподходящ момент, но пък открили в себе си щастието. А това щастие за момента за тях е единственото…. Дали?… Дано!… Защото пък няма гаранция, че връзка, основала се на изневяра, няма да се развали точно по тази причина. Но пък кой ти мисли за това в тези моменти?  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.