Бедността е справедливото наказание за глупостта

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Владимир КаролевЯпонската корпорация Nidec планира да инвестира 1.5 млрд. евро в изграждането на фабрика за автомобилни електрически двигатели и инвертори в Нови Сад, Сърбия. Компанията планира да започне строителството на фабриката през септември и да я завърши в средата на 2022 г. Тя ще включва 59 760 кв. м за производство на автомобилни двигатели и 36 000 кв. м за завод за автомобилни инвертори.

Някой знае ли в третия, сегашен, прословут национален план за възстановяване, по който се работи от поне 6 месеца, колко милиарда лева са за лепене на стиропор, филтри на комини на домашни печки, дигитализация на услугите на държавните пощи и компютри за държавни фирми и учреждения?

Европейският алианс за батерии (в който България НЕ членува, явно ни е излишен при такава грандиозна икономика) обяви, че първият завод за батерии за електромобилност в Южна Европа ще е в Испания на стойност 1 милиард евро. Проектът е вертикален и ще се свърже с Lithium Iberia и Aguasblancas, добиващи литий, никел, кобалт и произвеждащи катоди. У нас в Трън дърводобивът от по-ориенталските ни съграждани ще се интегрира вертикално с раздаването на социални помощи и току-виж някой ваучер за безплатните бензиностанции и лекарства. Бедността е справедливото наказание за глупостта, както е казал Рейгън.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.