Плащаме и мълчим

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевНяма по-търпелив народ към душманите си от българския. Не просто грабеж, а дране на кожи. И…… мълчание.

Вчера руският петрол тип Уралс падна по 40 долара за барел, пратки от Приморск бяха на 37,8 долара. Ние го купуваме минимум с тридесет долара отгоре. Плащаме и мълчим. Вместо да плащаме по 1,70 плащаме по 2,60 за литър бензин, вместо 1,80 за дизел, плащаме близо по 3 лева. Президентът осигурява чадър и никой не му търси отговорност за това.

От цяла Европа внасяме най-много руски нефт, като че сме някакъв изолиран остров на ненормалност, защото не потребителите печелят, а мафиотите. През България минава най-голямата контрабанда на руски внос на стоки в Европа. Милиарди наливаме всеки месец в касата на войната на Путин. Но президентът ни убеждава, че сме неутрални.

Не решаваме националните въпроси, не защитаваме националните интереси, а личните уравнения за сигурност и келепир на Бойко Борисов, на Делян Пеевски и на Румен Радев. Цялата страна е впрегната в обслужване на трима човека. Знаете ли кое е най-противното? По-скоро Москва ще спре руския нефт, както спря природния газ, отколкото ние да се откажем. Толкова дълбоко вкоренена в елита е наркотичната зависимост от далавера и корупция, ашладисани върху внесения руски олигархичен модел…

Не можете да разберете, как цялата държава коленичи в краката на един политически „свинар“ – руския „по-чьотним“ консул Гергов. Уж няма партия зад него, консулството му не е достатъчен аргумент, ами защото цял преход ви залъгваха с някакви мними идеологически /десни срещу леви, консерватори срещу либерали/ театри и епични битки. Не, дами и господа, ТЕ успяха да изградят мрежи на свързаност, подчинение, и зависимост, зад кадър и кулисие, които сега карат дори най-важните ни държавни и политически лица да им коленичат. Но никой не говори за масонските мрежи, в които Гергов е един от най-значимите фактори – там са и главните ни прокурори, и президенти, и премиери, и министри. Нямат нищо общо с високо моралните принципи на западното масонство, а са брънка на свързаност с контролираните от Путин и неговите служби руско масонство.

За това добродетелта се превръща в проклятие…

Точно както дерогацията, която ЕС ни даде, за да бъде от полза на потребителите и да имаме най-евтините горива в ЕС, се превърна в източник на немислими допълнителни приходи за руската и българската част от тези мрежи. Така и влизането ни в Еврозоната и Шенген, без да върнем върховенството на закона и да изчистим „върховете“ на корупцият, ще укрепи българската мафия, която посредници на руската мафия при входа и в ЕС.

От мечтите на един народ да възхожда, да бъде свободен и да се развива, се свихме до население на територия, което обслужва руско-българската мафия.

И питам, тези които ни призовават да погледнем държавнически, в държава пленена от мафия, нали приемането на хартиената бюлетина беше червената линия? Те така управляват вече 13 плюс години – защото свикваме и приемаме червените им линии.

ПП и ДБ нямат място в управление с ГЕРБ. Точка.

Нека си го направят те – ГЕРБ, ДПС, БСП и Български възход. Приемането на отговорност за управлението, без реална подкрепа, уж в името на Шенген и ЕЗ, ще унищожи шанса за смяна на властта на местните избори.

 

Илиян Василев

 

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.