ЕНП обещава от години светло бъдеще за избирателите си

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Рашид РашидЕНП обещава от години светло бъдеще за избирателите си. Затова и Меркел обещава 50-60% намаление на емисиите на парникови газове до 2030 г.

Защо да не обещае? През 2030 г. не тя ще е на власт, а с тези обещания тя задоволява нуждите на избирателите си да чуват подобни обещания. Един вид е яхнала вълната и предвид, че няма да изпълнява тези обещания, защо да не обещава?

Ако я питат, тя сега ще обвини други политици, защото не са били добри. Елементарно е.

Въпросът е защо и ние сме в кюпа?

Защото ГЕРБ е част от ЕНП. И ЕНП иска цялото семейство да обещае. Бойко Борисов няма разлика от Меркел. Очевидно е, че през 2030 г. на власт ще са други политици. Защо да си разваля отношенията с Меркел?

И тук ще вмъкна, че Меркел изработи както северен поток 2, така и южен поток за Русия. И защо да не го направи? Все пак тя знае, че скоро няма да е в политиката. А и докато спасява деня е трябвало да покаже някаква форма на намаляване на парниковите газове. Затова и природният газ е чудесен начин да заблудиш всички. Хем да имаш силна икономика, хем да не излезе наяве неизпълнимите си обещания. Малко прилича на пирамида.

Та, Бойко Борисов никога не е имал желание да не угажда дори на протестиращи групи (затова и реформи нямаше никъде), защо да не угоди на Меркел? Кляка, защото иначе ще трябва да е в немилост като Унгария и Полша. Това щеше да навреди на деня, а утрешният ден не беше грижа нито на Бойко Борисов, нито на Меркел.

Затова Бойко Борисов обеща невъзможното намаление от 55% на парниковите емисии.

А защо ПП обещаха 40% до 2026?

Бойко поне прави капан на други, които дори не познава.

А на кого прави капан ПП? На себе си. 2026 щеше да е точно в края на мандата им.

Или не са имали намерение да са на власт през целия мандат, или изобщо не са наясно, че 40% намаляване на емисии от парникови газове няма да има не до 2026, но и дори до 2030-2040г, да не кажа и 2050.

 

 

Блогът на Рашид Рашид

 

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.