ОИЦ – Пловдив проведе информационни срещи в Хисаря и Карлово и Раковски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

ОИЦ – Пловдив проведе информационни срещи в Хисаря и Карлово и РаковскиПрез вчерашния ден екип на ОИЦ-Пловдив посети два музея с особено голямо национално значение в Подбалкана – Археологически музей – Хисаря и Исторически музей – Карлово. С ръководствата и екипа на музеите се обсъдиха проектите, които до момента са изпълнявали, добрите практики и целите, които си поставят за развитието на музеите и повишаване на посещаемостта на обектите.

В контекста на постигнатите резултати, бяха представени актуалните и предстоящи възможности за финансиране на европроекти до края на годината, в това число и две схеми на Национален фонд „Култура“ от Националния план за възстановяване и устойчивост – „Схема за безвъзмездна помощ с две сесии „Български продукции от сектора на КТИ в платформите на отворените пазари за изкуства в ЕС“ и „Създаване на български продукции и копродукции в сектора на КТИ.“

 

По-рано през месеца, на 15 май екипът се срещна с ръководството на Социално предприятие „Работилница на Каритас“ в гр. Раковски, с което бяха обсъдени възможностите за европейско финансиране за работодатели, предприятия и неправителствени организации за 2024 г. По време на срещата експертите от центъра представиха възможностите за кандидатстване по програма „Развитие на човешките ресурси“ 2021-2027, Програма за развитие на селските райони 2021-2027 и Еразъм +.

 

Екипът на Областен информационен център – Пловдив продължава информационната си кампания в 18-те общини в областта и остава на разположение на всички заинтересовани страни, които имат нужда от консултация, свързана с актуалните възможности за финансиране от европейските фондове.

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.