Лъскава кака и младежи купиха за 8.5 млн. дипломатическия клуб

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Лъскава кака и младежи купиха за 8.5 млн. дипломатическия клубМои колеги твърдят, че зад сделката е Дилян Пеевски
За 8.5 млн. лева държавата продаде на лъскава кака и двама младежи Дипломатическият клуб в Бояна.
Старозагорската им фирма „Ексклузив уеб дизайн“ е регистрирана през октомври миналата година. Ванеса Тодорова е на 21 г., Димитър Йорданов – на 20 г. и Йордан Йорданов на 24 г. Всеки от тях държи по 33%.

Прясната фирма в отчета си е посочила 1000 лева на каса и общо 2000 лева приходи и 1000 лева разходи. Неизвестно е какъв огромен бизнес е завъртяла за последните 8 месеца, та е извадила тези 8.5 млн. лева.

Апетитната хапка беше собственост на АДИС – Агенцията за дипломатически имоти в страната. От 2011 г. имотът е отдаден под наем на фирма „Приор“ на Христо Кацаров, който навърта сега 76-та си година на белия свят.
Договорът беше за 10 години на стойност 14 135 евро без ДДС на месец. Самото дружество на този достопочтен господин също е със завиден бизнес – нае имота при деклариран фирмен оборот от… 1000 лева.
Като наемател господинът не е възразил за нарушения му 10-годишен договор. И правилно – ще бъде овъзмезден с неустойка така, че наемът му, който е изплатил досега, ще се възвърне.

 

От момента на отдаване под наем Дипломатическият клуб практически беше затворен за посетители и гости. Според колегите ми от Клуб Z имотът се ползва от Делян Пеевски.
Освен сградите в цената на сделката влиза и теренът от 7.5 декара. Само две-три преки делят този имот от резиденциите на държавния глава и премиера.

 

 

 

+ФорумЪт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.