Ехо, донорите – нямате думата.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Ехо, донорите - нямате думата.Проблем в столичното метро. Повреда спира мотрисите. Хиляди хора чакат информация, дали и как ще продължат до крайната дестинация, за която са платили. От Метрополитен мълчат. Като пукели. Дреме им на черупката. Те парите са си взели. Донорите да киснат и да чакат благоволението им!

Половин час няма кой да уведоми хората, че има проблем, с който Столичен Метрополитен, явно не може да се справи. Ама какво им пука. Технически проблем и толкоз – донорите да му мислят. Ние от фирмата не използваме метрото. Не сте ни на нивото. Ядец!

Изтече четвъртия час. /21:45 ч./:
Метрото е изцяло блокирано. Вратите са затворени, потребителите са изгонени. Бележка от типа „Поради технически причини станцията няма да работи, до отстраняване на проблема“, явно върши работа. Обезщетения, връщане на парите на закупилите кожодерските билети? Абе, вие луди ли сте. Ходете да се жалвате в централата. И се оплачете на арменския поп. И чакайте, чакайте /от умрял писмо/…. или докато не ви писне. Дреме ни.

Проблемът. От волтова дъга, преминал в счупена релса. Пълна идиотщина. Но, все тая – така че дерзайте.

Навън ви чака студът и градският транспорт. Споко – без контрольори – те може да са глупави, но не са луди. Ще има 4-5 автобуса за хилядите прецакани в метрото. Бъдете благодарни. Фандъкова мисли за вас. Пак ще лъсне и проблема с (преднамерено)лошо регулиране на светофарите, водещо до перманентни задръствания, но и това ще преглътнете. Е, ще помръзнете докато чакате що годе непретъпкан транспорт. Голяма работа. Спокойно – утре сутрин ще ви пратим някой от фирмата в студията по телевизиите, да ви обяснят подробно, как екипите са работили цяла нощ, колко натоварени са и как правят всичко възможно. Ако няма кого – ще ви изпратим кмета. Това трябва да ви огрее. И да не ви огрее – дреме ни!

Утре пак ще сте длъжни да дупчите билетчето от 1.60 лв./което всъщност струва 13 ст. по себестойност/. Да не си мислите, че няма да дупчите? Вие може да сте глупави, ама ние не сме.

Е – има и друг вариант – утре – ден на протест, срещу безобразията на Метрополитен, по собствена инициатива и за вътрешна удовлетвореност. Като истински европейци.

Ако не сте глупави – ще си преминете спокойно без да се чекирате. На полицаите не им дреме. Тях може и да я няма. И така и така – реално власт, на която да се оплачете – също няма.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.