Присъдата и мнението от високо вече е дадена

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Илиян ВасилевЗа качеството на храните Борисов вече обяви, че западноевропейските компании лъжат източноевропейските потребители. Значи присъдата и мнението от високо вече е дадена. А се разбра, че още не са изследвали храните, които са купили в Австрия и Германия. Той знае всичко и няма нужда от изследвания.

Това, че хранителните продукти могат да бъдат по различни рецепти, като се съобразяват с местния вкус, не означава нищо. Самата тема за това как западняците ни лъжат и тровят бе опорна точка на руснаците. И Борисов удобно раздава присъди преди да има факти от българските лаборатории. Хибридността е именно в тази предпоставена загриженост уж за обикновения потребители, а то си е игра и слагане на чужди сили.

Той вече се Орбанизира напълно. Работи само за медийни заглавия, съдържателната и системна част от работата му отсъства.

Това е най-тъпият начин за да се защити присъствието на местния пазар на храни от местно производство – защото да се предполага, че местните стоки са по-качествени от вносните априори може да се окаже не само подвеждащо, но и може да доведе до намалена конкуренция и извън пазарни предимства с най-лошото съчетания – местни по-скъпи стоки – по-лошо качество. Докато няма публично обявени критерии за стандарти за качество и хранителни стойности на храните да се делят на вносни и местни е популизъм. Див – форма, без съдържание.

 

Илиян Василев

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.