Не убивайте Васил Левски с радиация!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Васил ЛевскиИз медиите набира популярност с лавинообразна скорост едно „писмо„, което американският посланик уж бил изпратил до Парламента, в което той уж настоява Васил Левски да бъде постепенно изваден от учебниците по история, като неудобен за световната демокрация.
Колкото и невъзможно като действителност, толкова даващо простор за явна провокация, от която да извлекат ползи заинтересувани среди у нас – наглостта на тези опити за превратно тълкуване на един провокативен текст доказват, че някой иска да се възползва от наивността и ограничеността на масовата публика у нас.
Поддаването на въздействието на тази явна манипулация, заплашва да се превърне в масова психоза!
Безумието да се използва името и делото на Васил Левски за конюнктурни материални интереси е толкова нагло като постъпка, че може да се зароди само в главите на отвратителни  и безродни изроди. Да подсказвам ли кои са тези индивиди у нас?

Замислете се каква е целта?
Кой има полза?
Подозрително съвпадение на раздухването на „писмото“ с канонизирането на жертвите от турските кланета в църквата в Батак е повече от показателно.

Дърпат с ентелегентско вдъхновение опашката на дявола наречен национализъм.

 

Досега го правеха комунистите.

Може ли някой да даде правдоподобно обяснение защо не биха го направили отново – с аромат на природна газ, вкуса на нефтените боклуци, излъчване на ядрените  отпадъци и шума на петрорубли.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.