Пешеходна обиколка за глухи хора

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Пешеходна обиколка за глухи хораВключете се в пешеходна обиколка на София за глухи хора с жестов превод от Борис Бъндев!
Разходката е безплатна и ще се проведе на 25 октомври – Международният ден на твореца, от 17.30 до 19 ч. Събитието ще завърши с кратка игра с награди от 19.15 до 20 ч. в „Академия за приключение „Анди и Ая“.

 

Началната спирка събитието е главният вход на храм-паметник „Св. Александър Невски“. Запознайте се с маршрута: www.plotaroute.com/route/2401873

 

Обиколката включва факти и истории за някои от най-популярните обекти в столицата – храм-паметник „Св. Александър Невски“, галерия „Квадрат 500″, базиликата „Св. София“, сладкарница „Цар Освободител“, позната като Писателското кафене, софийският дворец, Националният археологически музей, ротондата „Св. Георги“ и храма „Св. Неделя“.

 

Размерът на групата е ограничен до 20 души, за да може всеки от гостите да има добра видимост към жестовия преводач.

 

Записването е задължително и се прави от тук: forms.gle/dRK7wK9d6rfzAi9p6

 

Историите разказва Виктор Топалов – създател на „Бохемска София„, автор на книгата „Бохемска София: Духът на стария град“ и съавтор на „Бохемска София: Истории от жълтите павета“.

 

Жестовият превод извършва Борис Бъндев – съосновател на „Stray Sheep„. Организацията предоставя жестов превод на обществени и корпоративни събития, както и курсове по български жестов език за начинаещи.

 

Партньор в проекта е Академия за приключение „Анди и Ая“, която работи за създаването и развиването на образователни възможности за глухи деца.

 

Проектът се изпълнява от фондация „Форум за устойчиво развитие „ФОКУС“ и е финансиран от Столична програма „Социални иновации“.

 

Научете повече за посланията и целите на проекта „Тихият град“ на уебсайта: tihiyatgrad.carrd.co и във Фейсбук страницата на проекта: facebook.com/tihiyatgrad/

Пешеходна обиколка за глухи хора

 

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.