МИНИСТЪР МЛАДЕНОВ СЕ ПРАВИ УСПЕШНО НА МЛАДА МАЙМУНА

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Николай Младенов Бойко БорисовНов скандал в нова полуда!

Във Външно било фрашкано с ченгета!

Добър ден. Някой откри топлата вода.

По всички сутрешни блокове се появиха всякакви „специалисти“ и заклеймиха ченгетата. Само един малък пропуск направиха. Не заклеймиха себе си като ченгета. С евтината задачка да не им проличи. Правят се на демократи и това си е. Даже извадиха и Бригадирът Аспарухов да обясни на публиката, че всички държави го правели. Тук, обаче, има една малка разлика. Докато в другите държави разведчиците обслужваха страната си и на второ място военния пакт, в който членуваха, у нас дипломатите бяха шпиони на чужда държава. И, естествено, обслужваха чуждата държава.

Нещо повече! Когато ставаха агенти на КГБ и ГРУ – у нас ги отписваха от службите. Един вид ставаха чужди граждани. Само че обслужвайки чуждата държава, те носеха негативи на нашата. Това е цялата тънкост.

Учуди ме избирателната склонност на комисията „Евтимов“. Списъкът е непълен и поне още толкова посланици и дипломати бяха „спестени“. Това даде възможност точно на такива „укрити“ ченгета“ да излязат по сутрешните предавания и да „громят“ ченгетата. Видях най-малко двама такива. В същото време водещите не попитаха Бригадира кой го назначи за шеф на НРС. С каква цел и така нататък. Не го попитаха бил ли е агент на КРО /Контраразнувателен отдел при ПГУ на ДС/. Не го попитаха как така по едно и също време е бил с брат си в ПГУ. Не го попитаха в какво отношение е бил със снаха си Ели и нейната обща фирма с Максим Караджов „ЕЛИМАН“ в Брюксел.

А отговорът е прост. Бригадирът бе назначен от „демократа“ Желю Желев, за да торпилира всякакви възможности за реформа на МВнР и службите. Така двамата ръка за ръка ебаха мамата на българската неосъществена демокрация.

Сега да поговорим за онова сладко момченце Николайчо Младенов, дето става и за военен министър, и за външен, и за гадже на някой мераклия. Той изведнъж изрева, че е много потресен и ядосан и ще разкатае фамилиите на тези мръсни ченгета. Но не уточни дали в това число влиза и баща му, старшината шифровчик в ПГУ и МВнР. Също така не обясни защо не е знаел, че в повереното му министерство е фрашкано с ченгета. Дори и Бригадирът се учуди, че Николайчо Младенов не ги знае кои са. Защото службите са ДЛЪЖНИ да предоставят тази информация на министъра и още определен кръг висши чиновници. Тази информация, безспорно, е предоставена както на Гоце, така и на Николайчо. Ако не му е била предоставена, тогава да видим какво ще каже на Гоцето, който ръководи НРС. Защото изцепката му във „Фейсбук“ в такъв случай е остра нападка към Гоце, който системно го е лишавал от информация. Нека се обадят и от канцеларията на Гоце дали са укрили тази информация от Николайчо. Гледай ти, как само с едно изпуснато изречение се стига до тежък конфликт във властта.

В същото време бившият министър Калфин показа завидни познания за ченгетата. Дори каза толкова тънка информация за бившия зам. министърът Кючюков, че бил ченге само за един ден. А Николайчо не знае нищичко. Виж ти, виж ти, каква несправедливост.

Много неща трябва да обяснява от тук нататък Николайчо, това нежно момченце на българската външна политика. В кабинета на шефа му на кабинета се раздават шамари, назначават се чужди граждани за генерални консули в Милано, а той, вероятно хич не знае за това. И като узнае и за това, си представям как ще изригне отново във „Фейсбук“. Направо този път керемидите на Външно ще изпопадат.

Едно не ми е съвсем ясно.

Младенов ли се прави на маймуна, или иска нас да направи такива?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.