НЕЩО СЕ СЛУЧИ! БОЖИДАР ДИМИТРОВ ПОДАДЕ ОСТАВКА!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Божидар ДимитровБраво, Божидаре. Най-после една смислена постъпка. Нямам слабост към теб, но оценявам постъпката ти. Разбира се, като депутат ще трябва да се върнеш в Народното събрание. Надявам се, че ще подадеш оставка и от там. Дано повлечеш крак. Дано успееш да предизвикаш малко морал в кухите български тикви.

Да с надяваме, че шефът на АПИ ще те последва. Знайно е, че той е офицер от контраразузнаването по немска линия. Да се надяваме, че и депутатите и другите висши чиновници ще ги последват също.Така ще се даде начало на един катарзис, от който всички ще спечелим и във вътрешен и във външен план. Не че вярвам в това, но една мъничка надежда напира да се появи в мен.

Остава, обаче един въпрос. Какво ще направи Гоце?

Ако подаде оставка ще обърка картите на всички. И ще покаже морал и политическа зрялост. И политическият му проект АБВ ще добие съвършено други очертания.

Точно затова, обаче, няма да подаде оставка. Защото тези умствени и етични категории са му неизвестни. Той никога няма да признае грешките си. Първите седем години в Сирищник са по-силни от него Презимето му – също.

Както казваше дядо ми:

„От циганин кисело мляко, от умрял писмо, от поп сълза, от милиционер пот и от курва запис не чакай.“

А аз ще добавя:

И от Гоце оставка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.