Бойко Борисов – цар на подслушванията

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Lone Gunmen Бойко БорисовТреперете властници, Бойко Борисов ви подслушва!

Трябва да ПОПИТАМЕ Бойко Борисов нещо особено ВАЖНО:

 

– КОЙ е поискал подслушването на министри, шефове, зам.министри и т.н.?

 

След като според ББ всичко било законно, с Разрешение на прокуратура и съд, това означава, че някой го е поискал! За което са нужни сериозни основания! А може да го е поискал само БОЙКО! Иначе, е га ти държавата! И ги подслушвали – дни, месеци… елементарно, нали? Нормално било… Това е НЕзаконно, без да са налице достатъчно основания! За което Бойко Борисов може даже да бъде съден! За злоупотреба с власт и нарушаване на демократичните свободи в държавата България. Но прикриватурата мълчи, прикрива…

 

Мутрите и мафиотите от групировките взеха властта и дупе да ни е яко. При това: голо дупе, мачкащо таралеж…

 

Живеем в страната на мутрите, мафиотите, чалгаджиите, милиционерите и ДС агентите – все хора свързани здраво с червената мафия. ТЕ са в основата на групировката ГЕРБ! Така мъките на народа ще продължат: населението ще обеднява и намалява, здравеопазването и образованието ще стават все по-лоши, цените и данъците ще растат, ще ни скубят и лъжат всеки ден, децата ни ще напускат родината …

Ех, бащице Бойко Борисов, таралеж „в наши брюки, красненкий такой…“.

 

КауБойко против ПлейБойко

 

КауБойко е образ на: непримирим „борец” за правда и справедливост, народен „херой” от Банкя, велик ИПОНец, който „танцува” с медии и чалгаджии.

ПлейБойко е образ на: благ народен попечител, добър „бат Бойко”, прегръщащ при всеки удобен случай, „разумен” политик на съгласяването, „патриот” и държавник, приклекнал в покрайнините на Европейския съюз, в очакване ветровете да затихнат.

 

Какво направи КауБойко?

 

След като бяха разкрити далаверите на Тройната коалиция, Бойко Борисов здраво се закани на БСП, ДПС и НДСВ за далаверите със заменките и корупцията, заклейми Доган за консултантските услуги и далаверите на местно ниво, накара се на топ-мафиотите в Студентски град за безпорядъка, побоищата и алкохола, прати хеликоптери да снимат палатите на топ-мафията, атакува митниците за трафиците и корупцията, нападна прахосниците и крадците в АЕЦ Белене, раздаваше закани от магистрали, кръстовища и телевизии. Какво ли не „направи”? Но само до тук. Топ-мафията е все така недосегаема, каналите през границите си работят, енергийната мафия се гуши, а проектите й бавно напредват, затворите се пълнят бавно с дребни престъпници, незаконно забогателите не плачат, циганските кражби не спират, а бандите превземат нови територии, новопостроени пътища се наводняват, изкривяват и потъват.

 

Какво ни носи ПлейБойко?

 

Не носи, а отнесе. Отнесе ни здравните вноски, натрупани за години, като прехвърли в бюджета 1.4 милиарда лева, за да може ГЕРБ да си ги харчи. Национализира частни пенсионни вноски, не даде бонуси или Коледни добавки на служители и пенсионери. Оряза парите за здраве – за лични лекари, аптеки, пътеки, както и за Спешната помощ. Оряза стипендиите на студентите и учениците, отнесе и парите за наука и образование. Бойко Борисов е като вятъра – само отнася, а ако донесе нещо, то ще е или допълнителен данък, такса, по-високи цени, или безработица, беднотия…

 

Какво да кажем за патриота Бойко Борисов? Че защити хората от Западните покрайнини и Македония, че запази честта на нацията от нападки на съседи и Европейски държавници и чиновници, че се държи културно и достойно като държавен вожд /не като Винету/? Не-е-е… Тук патриота КауБойко не дава „свойта душа, а душата на народа”. Голяма мъка.

 

„КауБойко против ПлейБойко” – трагикомедия с очакван фатален край. За много хора в България, но най-вече за духа Български. Дано не е така. Амин.

 

Collage: Vigo

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.