ИСКАМ МАВЗОЛЕЙ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ! ВЕДНАГА!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

МАВЗОЛЕЙ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ!Преди 65 години национал-социалистическия АБВЕР беше закрит. Сега, в чест на Новата 2011 година Гоце Гонореев го разкри отново. Той просто направи коалиция на АБВ с нововъзстановената травеститска партийка на Славомир Цанков ЕРА-3. Така новата абревиатура на коалицията става АБВЕРА-3. И без това там са все агенти, оперативни работници и Майчета, Велиславчета и жертви на счупен вибратор.

 

Вежди ще прави български Лувър.

Аз пък искам да направя мавзолей в сградата на Партийния дом.

Българските политици не стават за нищо друго. Да направим музей на мадам Тюсо не става. Те самите ще се снимат с восъчните си двойници и в един момент няма да знаем кое е живия политик и кое-восъчния двойник. При това няма да има кога да видим фигурите им, защото от цял свят студентите по психиатрия ще идват да ги изучават.

Затова най-добре е да направим незабавно един мавзолей да положим мумиите им там. Поискаш да видиш Гоце Гонореев-отиваш в мавзолея и го гледаш как чинно лежи между Бойко Борисов и Цецка Цачева. Зад тях със сериозни физиономии лежат неподвижно Жельо Желев, Красимир Премянов, Иван Костов, Жорж Ганчев и Филип Димитров. Гледаш и не вярващ на ушите си! Нито крадат, нито лъжат, нито дрънкат глупости! Става ти топло на душата и се зареждаш с положителна енергия. Излизаш и правиш нещо добро. Нещо положително. Така мършите на нашите политици ще свършат най-накрая нещо наистина добро за нацията

За душите им мавзолей не е предвиден.

Такива не бяха забелязани.

Collage: Vigo

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.