„Прокуратурата-прикриватурата“, Бойко Борисов и СРС-тата – „тугедър“?!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Цветанов, Борисов, Велчев - Тримата от запасаСпоред прокуратурата записите Танов-Бойко Борисов били „манипулирани“!? Какви експерти – по поръчка и за прикриване. Естествено, че записите не са оригинални ! Че са били презаписани . Но те са ИСТИНСКИ!!! За което Бойко Борисов трябва да си ходи и да бъде съден! Защото иначе излиза, че е все едно да кажете, че презаписи на парчета на Шакира, при това на различни формати, не са на Шакира!?

БГ-прокуратурата-„прикриватурата“, пак се ОЛЯ! В желанието си да служи на червените мафиоти тя потъпква елементарни принципи! Журналисти, НЕ се подвеждайте! Групировката ГЕРБ е мафиотско милиционерска банда, в която бъка от ДС ченгета, трафиканти и чалгаджии!

А с мафия в управлението – накъде?!

У нас нещата се влошават – общо обедняване, държавата скубе гражданите си с по-високи данъци и такси, скубе фирмите, ограничават се елементарни свободи, а топ-мафията е недосегаема. Според БОЙКО Борисов президентът ГОЦЕ му се обадил и ББ „помогнал“ на Мишо БИРАТА. Кой на кого е шеф? БОЙКО Борисов е прост пазвантин и свършил мръсната работа… КОЛКО такива ангажимента е поел Бойко Борисов? Към Гергов, Галеви, Божков, ТИМ, Ганчев, Дундаров, Андрей Иванов и други ГЕРБави милиционери – днес никой не знай…
Цял народ чу /дали чу???/ записите на Бойко и Искра Фидосова с Ваньо Танов. А те нагло извъртат и направо ни лъжат. В очите. Групировката ГЕРБ е мафия, част от червената мафия на БСП-БКП-ДС, с мутренски и милиционирски гарнитури.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.