ЦВЪК. ЦВЪК. СРЕЩУ Б. Б. И ЦВ. ЦВ.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Цвятко Цветков-ЦветнияПо една телевизия днес отново се появи одиозният партиен секретар и зам шеф на V! управление на ДС Цвятко Цветков-Цветния. И отново започна да ни учи на морал и акъл. Той бил правил анализи и анализите му показвали, че Б. Б. и Цв. Цв. Трябва да сменят сегашното си агресивно поведение и омразата с любов и солидарност.

Бре! Че той да не би да е поумнял на дърти години? Че той бил антикомунист и антимарксист! А досега публиката да не знае това.

Защо не мога да си спомня къде в Устава на БКП е имало такъв текст? Там се говореше за класова борба до последен дъх и до последна капка кръв. Там се говореше за експроприация и обреченост на капитализма. Там се говореше за братско подчинение на КПСС, която изби десетки милиони граждани на тази безумна държава.

Същата тази КПСС, която периодично избиваше дори собствените си партийни членове. Сега Цвък. Цвък. Трябва да ми обясни кога той и неговата партия са се противопоставили на КПСС за горепосочените престъпления. Защото аз отлично си спомням точно обратното. Неговото и веруюто на съпартийците му беше :

…“Аз знам, аз вярвам че си права

Когато съгрешиш дори!“…

Същото избиване на невинни хора стана непосредствено след окупацията на България от съветската армия през септември 1944 г. Чрез разстрели, давене, хвърляне в пропасти и Народен съд беше избит цвета на нацията. Бяха обявени за фашисти и избити без любов и солидарност. Бяха им иззети имуществото, имотите, парите и дори жилищата. Много трудно Цвък. Цвък. ще ми докаже, че това е направено от любов. Още по-трудно ще ми докаже, че не е одобрявал като комунист и ченге преследването, избиването, побоищата, затвора и гоненията на несъгласните с комунистическия режим. Досега нито той, нито шибаната му партия се е покаяла, извинила и поискала прошка за всички зулуми, които извършваха 45 години, а и сега продължават да го правят. Да не говоря за възлюбления му „Възродителен процес“, който бе измислен и проведен с много любов. Любов към омразата, искам да кажа. Любов към насилието, зверските инстинкти и комунистическата параноична жестокост. След като дава акъл на селските ергени Б. Б. и Цв. Цв., какъвто е и той самият, че алтернативата на сегашните управляващи е да загърбят омразата и да прегърнат любовта трябва да обясни от какви позиции го прави. При това казано точно в деня на любовта Св. Валентин.

Знаейки прекрасно биографията на Цвък Цвък се учудвам откъде намери такова ултранахалство да ни дава акъл и да ни чете морал. С такава биография като неговата ако човек поумнее дори и малко има само един изход. Да остави предсмъртно извинително писмо и да си пусне оловото в кухата кратуна. Но той няма да направи това и ще продължава да цвъка около себе си.

Защото слънцето е създадено да грее, черният облак да ни млати с градушка, а Цвък Цвък да цвъка върху всичко нормално и добро, което се появи някъде.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.