ПАЛАЧ ПО ИЗБОР

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Муамар КадафиКьораво, куцо и сакато пише в Интернет. Прави политически анализи и коментари, ежи се на комунягите и останалите боклуци от парламента, и спори. Споровете по принцип са с всички, а понякога се случват и със самия себе си. В повечето случаи спорещите защитават една и съща кауза, но толкова неразбрано, че се смятат за противници. И тъй като всеки разбира от всичко, кашата е пълна.

Добрите специалисти отдавна са в чужбина, а тия дето са тук превръщат външния ни дълг от пет на десет милиарда, купуват за милиони ваксини, след като грипът е преминал и не усвояват стотици милиони за селското ни стопанство, което вече агонизира. През това време нивите буренясват и пустеят, циганите довършват горите, фабриките, бившите казарми и безстопанствените сгради по селата. Разрухата е ужасна! Все едно се е водила война по земите ни. Работа няма, икономика няма, държава няма! Има спекула, контрабанда и анархия. Организирани са само престъпниците и политиците, като никой нормален българин не намира разлика между тях.

   И отново идват избори. Да ни пита човек за какъв дявол са ни и кого изобщо можем да изберем! Тия разбойници или ония? РЕАЛЕН ИЗБОР ДЕ ФАКТО НЯМА! То е все едно да ти предложат с какво да те усмъртят.

Кеф ти въже за бесене, сабя да ти прережат гърлото, с пистолет да те гръмнат, или – гюлле за краката, а после – в морето. Избирай каквото щеш! Демокрация в действие, както се казва.

И все пак има малка надежда и за нас! Щом в съседите хорото се е залюляло, нищо чудно да стигне и до нас. Арабите показват, че не са тъй заспали, както ги мислим от десетилетия. Ако радикалните ислямисти не се възползват от ситуацията, за да оглавят едни нови правителства, възможно е да се промени модела на управление и самият стереотип на живот при обикновените хора. А после да ги последваме и ние. И защо не? Народите на България, Румъния, Украйна, Молдова, Македония също патят от сатрапи. Не иде ли и техният ред най-после?

   Може би в следващите месеци ще разберем, а нищо чудно древните маи с календара си до декември 2012-та да се окажат най-прави!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.