Масоните в Пловдив – общински цигани

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
0

Те обичат много Пловдивската яслаЩе го разсипят този град! Ще го разсипят! Това, което не направиха турци, византийци, гъркомани, Иван Панев, Дража Вълчева, Кочо Гяуров, Чомаков и компания ще го сторят пловдивските масони с наглост, мазмантийство и непомерна лакомия. Общодостъпната информация за масонството акцентира върху неговата основна дейност – Благо-творителност, толерантност и строеж… Да, но пловдивските синове на вдовицата и последователи на Хирам могат да бъдат отличени само с желанието да получават Без-възмездно дарения от общината, по възможност в Стария град. И имат чутовни постижения в иновационните технологии на грабежа.

Също като циганите, които в Пловдив от десетилетия са научени да получават всичко даром – ток, вода, къщи, помощи, че и благословия от управниците.

Сега са се преоблекли като … читалищни дейци. След като шефа им Гочиту Гергов стана „публично-частен партньор“ и сложи ръка на половината от Стария град и целия Панаир, братята му с  престилки се маскираха на кротки читалищни писарушки и се изтъпаниха пред Общинския съвет /оглавяван от друг брат зидар и вселенски архитект – Илко Илиев/, за да получат БЕЗ-възмездно за 10 год. поредния общински имот… Гнусно, но шайката от разнородни безродници не се спира пред нищо, щом става реч за имоти, пари и благ лайф…

Какъв е последния нагъл масонски сюжет на пловдивската ложа „Слънце – Ориент“?

Изчаквайки смъртта на прекия наследник и техен брат Тинко Аджаров, зидарите вписват под № 3484 в държавния регистър читалище „Д-р Христо Аджаров 2010″/дядо на Тинко, голям пловдивски хирург и благотворител, основател на местната ложа/ с адрес Пловдив, ул. „Генерал Тошев“4/запомнете адреса!!!/, Булстат 175962774, тел. 9544737 и ръководство в състав: Председател – Степан Манук Ерамян/бивш отговорен секретар на в-к „Работническо дело“, понастоящем член на Съвета на директорите на Герговия Панаир и съсобственик на в-к „Марица“, първомайстор на масонската ложа в града/, Секратар – Валентин Ангелов Кирчев /банкер в ЦКБ-Пловдив, ревностен брат – зидар/ и Членове на УС: Юлий Славов /престарял приспособленец, завъртян от старческа деменция, бивш депутат на Костов и тамада на масонския церемониал в  Пловдив/, Иво/Иван/ Бояджиев /местен адвокат с добри възможности, със съпруга Адела Кац – преуспяващ нотариус, но ревностен деец на зидарския занаят/ и Андрей Захариев /виден царист, преди това демократ, който през 1992 г. ме води в МЗ да купува от държавата каптагон, та щяхме да предизвикаме инфаркт на зам. министър Антикаджиев, по масонски лежерен и приспособим/. Гочиту Гергов липсва по обясними причини, но физиономията му наднича отвсякъде. Тази весела компания сяда и пише искане до ОбС-Пловдив като читалище да им бъде предоставена за срок от 10 години сградата в Стария град на ул. „Ген. Тошев“ 4, до Дома на учените, позната като Къща на журналиста. Не пропускат братята на Гергов да искат супер апетитния имот за срок от 10 год. по Закона за читалищата и то задължително Без-възмездно. Братята-масони Славчо Атанасов и Илко Илиев козируват и за отрицателно време имота е преобразуван от публична общинска собственост в частна общинска собственост и веднага след това съветниците го шитват даром на масоните-читалищни дейци. Забележително, нали?!

За отбелязване: бившият Дом на журналиста, за който става дума е най-хубавата къща в Стария град, с разкошен двор, а в същото време на останалите пловдивски читалища /19 на брой/ от десетилетия никой не обръща внимание, независимо че някои от тях имат съвсем безвъзмездна и на ползу роду дейност, така както е било от възрожденски времена. Докато настоящето масонско сборище се е погрижило да си „заплюе“ точно тази къща, много преди да има каквото и да е решение на местните старейшини/виж адреса от началото на текста/. На това как му се вика, драги читатели?!…

И понеже масонското лоби  не се спира пред нищо,  ОбС гласува харизването на ценния имот с 28 гласа/от 51/, въпреки че за безвъзмездно ползване се иска квалифицирано мнозинство от 75% от ОбС, т.е. поне 34 гласа от съветниците. Има ли въобще закони за пловдивските масони? Май няма, след като зидарят  Илко Илиев тържествено обяви, че имота на „Генерал Тошев“ 4 се предоставя на читалище „Д-р Христо Аджаров 2010″, макар и да не е извършвало никаква дейност досега. Никаква.

За сведение на пловдивските масони малко информация. Техните братя преди десетилетия наистина са работили с всеотдайност за общественото благо, дарявали са и подпомагали града и обществените институции като техния патрон калофереца Христо Гъчо Аджаров – хирург и  патриот, извършил първата сърдечна операция в Европа, дарил на Пловдив сградите на две клиники или като доста истински Архитекти на българската държавност. Разликата между тях и сборището на Гергов, Ерамян, Илиев или Славчо е просто вселенска, нито един от тях не е направил нищо нито за града, нито за читалищните мечти – само и единствено са се турнали, където има далавера за сметка на пловдивчани, останали далеч, далеч от невнятните им щения. Между другото, преди 10 год. бе открит масонски стенопис в гимназия „Яворов“/единствен в града/, прекрасен с много вкус и мяра сътворен, но така и не се намериха някакви дребни суми /за техните бездънни джобове/, за да бъде възстановен – просто тогава „читалищните“ дейци ги нямаше, ама за това трябва и малка доза интелигентност, която видимо липсва у Гергов, Ерамян, Илко или Славчу.

Ако областният управител Иван Тотев иска да бъде принципен и на висота кмет, то сега е момента да върне безумното решение на ОбС-Пловдив, иначе още преди изборите ще си минира кампанията със съмнения, че и той е привлечен като другите кандидати към всесилната, но компроментирана дружина на местните масони – предлага му се идеален вариант да ни убеди в принципността си. Ако не го стори не остава нищо друго освен гражданска мобилизация на пловдивчани срещу шайката, която по цигански модел е на път да разсипе града. Нищо чудно да поиска и полагащата се читалищна субсидия на останалите културни средища в града. В техен стил ще е.

А колко справедливо и добро би било да се прилага наказание бой на голо пред публика… Пловдивска. С тънки пръчки по дебелите им масонски задници.

 

Ето някои „герои“ на  поредния масонски подвиг в Пловдив:

 

Славчу - кмета движи само с врътовръзка с масонско клонче

Част от пловдивските "архитекти"

Братът зидар Илко Илиев - шеф на пловдивския ОбС

Не може и без първомайстора на "Слънце-Ориент" върховния гуру Гочиту  Гергов

Шефът на пловдивското масонско читалище Степан Ерамян

Читалищният деец Андрей Захариев, по съвместителство и член на ИК на др. Меглена Кунева-Пръмова

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.